Header Ads


Στην Ελλάδα την Τρίτη ο Αλμέιδα!

Στην Ελλάδα την Τρίτη ο Αλμέιδα!


Μετά τις διακοπές του σε Ελλάδα κι Αργεντινή ο Ματίας Αλμέιδα επιστρέφει την Τρίτη (18/6) στη βάση του, Αθήνα, για να τρέξει τις εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ και να αναχωρήσει η ομάδα για την προετοιμασία.

Διακοπές τέλος για τον Ματίας Αλμέιδα, που αναμένεται την Τρίτη (18/6) να επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να "σηκώσει μανίκια" ενόψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται και να τρέξουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ.



Ο Αργεντινός προπονητής μετά από ολιγοήμερες διακοπές σε Ελλάδα κι Αργεντινή γυρίζει στη βάση του, καθώς εκτός των συζητήσεων με τα στελέχη της Ένωσης για τους παίκτες που θα αποκτήσει η ομάδα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, στις 23 Ιουνίου η "κιτρινόμαυρη" αποστολή αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με πρώτο προορισμό το Άλκμααρ.

Η επάνοδος του "Πελάδο" στην Αθήνα αναμένεται να "ξεκλειδώσει" ορισμένες κινήσεις που προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ένωσης, ενώ πιθανότατα θα έχει και συνάντηση με τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο.



Θυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην πρώτη του Δικεφάλου θα μαζευτούν στις 21 και 22 Ιουνίου για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία.

Από την πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάζουν οι Έλληνες διεθνείς (Πέτρος Μάνταλος, Λάζαρος Ρότα και Γιώργος Αθανασιάδης) που έχουν μερικές μέρες άδειας παραπάνω και θα ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς επίσης και όσοι συμμετέχουν με τις χώρες τους σε Euro 2024 και Copa America (Νταμιάν Σιμάνσκι, Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Στίβεν Τσούμπερ και Ορμπελίν Πινέδα).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.