Header Ads


Αγγελόπουλος: «Η παρουσία του Σάκοτα στην ΑΕΚ είναι συνυφασμένη με επιτυχίες»

Αγγελόπουλος: «Η παρουσία του Σάκοτα στην ΑΕΚ είναι συνυφασμένη με επιτυχίες»


Ο Μάκης Αγγελόπουλος παρουσίασε τον Ντράγκαν Σάκοτα και στάθηκε στις επιτυχίες που έχει ο Σέρβος με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:



«Είναι ξεχωριστή τιμή για μένα να παρουσιάζω τον φίλο και συνοδοιπόρο Ντράγκαν στο τιμόνι της ομάδας. Είναι ο προπονητής που έχει το απόλυτο ρεκόρ ως προπονητής. Είναι ρεκόρ ακατάρριπτο ως πρώτος προπονητής. Η παρουσία του στην ΑΕΚ είναι συνυφασμένη με επιτυχίες.

Πιστεύω ότι υπάρχουν εκλεκτικές συγγένειες ανάμεσα σε Ντράγκαν και ΑΕΚ. Υπάρχει μεγάλη εκλεκτική συγγένεια μεταξύ μας. Η απόφασή μου ήταν να κρεμάσουμε το σακάκι του, για να τον τιμήσουμε, να το κρεμάσουμε ψηλά για να θυμόμαστε ότι ένας κόουτς έφερε την ομάδα ψηλά. Λόγω ειδικών συνθηκών και επιστράτευσης του είπα ότι η τελετή μπορεί να περιμένει. Η μέρα ανήκει στον Ντράγκαν και του δίνουμε τον λόγο».



Για τον στόχο της ΑΕΚ: «Για το αγωνιστικό απάντησε ο κόουτς. Συμφωνώ μαζί του όσον αφορά το μπάσκετ. Προέρχεται από μια σχολή που προκρίνει το ταλέντο στο μπάσκετ και το ταλέντο θα είναι το κύριο συστατικό της ομάδας. Το αποτέλεσμα ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει. Όταν δουλεύεις σωστά ξέρεις ότι θα έρθει. Είναι σαν τον μαθητή που διαβάζει και μελετάει, θα πετύχει».

Για την κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά σε κάθε ομάδα στην Ευρώπη όσο κρατάει το σχίσμα, το οποίο λύνεται θα πάψει να υπάρχει μια κλειστή λίγκα. Είναι η μοναδική λίγκα στον κόσμο που υπάρχει ένας κόφτης. Το μπάσκετ είναι το μοναδικό άθλημα στο οποίο υπάρχει αυτό. Αν είχαμε τη νέα Γιουγκοπλάστιγκα και κερδίζαμε το πρωτάθλημα αήττητοι δεν θα παίζαμε εκεί λόγω της κατάστασης. Οι ομάδες της κλειστής λίγκας παίρνουν τους παίκτες και αυτό είναι το έγκλημα που συντελείται στο μπάσκετ. Δεν υπάρχει όραμα στο χώρο, δεν είναι ελληνικό, αλλά πανευρωπαϊκό φαινόμενο».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.