Header Ads


Η αποστολή της ΑΕΚ για Ολλανδία!

Η αποστολή της ΑΕΚ για Ολλανδία!


Μετά τα ιατρικά και εργομετρικά, οι παίκτες της ΑΕΚ πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου σε τρία γκρουπ την πρώτη τους προπόνηση στα Σπάτα και ετοιμάζονται να αναχωρήσουν σήμερα για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι κιτρινόμαυροι προπονούνται ξανά σήμερα το πρωί σε τρία διαφορετικά γκρουπ, στη συνέχεια όλη η ομάδα θα γευματίσει στο εστιατόριο του προπονητικού κέντρου και έπειτα θα κατευθυνθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να «πετάξει» για την Ολλανδία στις 16:35 το απόγευμα.



Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία

Πριν λίγο ανακοίνωθηκε η αποστολή που θα πετάξει για την Ολλανδία. Όπως έχετε ενημερωθεί από χθες σε αυτήν δεν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

Ο Ροντόλφο Πισάρο θα παραμείνει στην Αθήνα για αποκατάσταση από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.



Ενώ, ο Ορμπελίν Πινέδα, ο Αλεξάντερ Κάλενς είναι στο Κόπα Αμέρικα και οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Νταμιάν Σιμάνσκι, Ντομαγκόι Βίντα και Στίβεν Τσούμπερ στο Euro.

Με 10 παίκτες από την ΑΕΚ Β’ στην Ολλανδία

Οι απουσίες στην αποστολή πολλές λόγω αποχωρήσεων παικτών, αποφάσεων Αλμέιδα, EURO 2024 και Κόπα Αμέρικα, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.



Αυτόματα για να μπορεί να γίνει η προετοιμασία και οι προπονήσεις εκεί άκρως λειτουργικές, θα χρειαστεί «ενίσχυση» από την ΑΕΚ Β’.

Έτσι, 10 παίκτες από τη δεύτερη ομάδα θα βρίσκονται στην αποστολή για να περάσουν από το μικροσκόπιο του Ματίας Αλμέιδα ώστε να εκτιμήσει την κατάσταση και το ταλέντο τους και να διαπιστώσει το επίπεδο τους.

Μάλιστα, μαζί τους θα είναι και ο προπονητής της ΑΕΚ Β’ Νίκος Κούστας, ο οποίος θα βρίσκεται όλο το διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο πλάι του προπονητικού τιμ του Αλμέιδα.

Από την ΑΕΚ Β’ θα βρεθούν στην Ολλανδία: Αγγελόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Θεοδωρίδης και Ζίνι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.