Header Ads


Η αλήθεια για ΑΕΚ και Μαντί Καμαρά!

Η αλήθεια για ΑΕΚ και Μαντί Καμαρά!


Ο Καμαρά συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η επίσημη διαρροή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε. 

Είναι άλλωστε μια υπόθεση που ο ΠΑΟΚ την κυνηγά διακαώς εδώ και πολλούς μήνες. Πάμε τώρα και στα δικά μας για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση. Ενεπλάκη η ΑΕΚ με την υπόθεση Καμαρά; Φυσικά και ενεπλάκη.



Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης που προτάθηκε στην ΑΕΚ. Είναι καλός παίκτης και η ΑΕΚ πάντα ενδιαφέρεται για καλούς παίκτες. 

Την έκανε την επαφή με τον ποδοσφαιριστή; Φυσικά και την έκανε. Πως αλλιώς θα διαπίστωνε τι ακριβώς ισχύει με την συγκεκριμένη περίπτωση. Ήταν πρώτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ, να πάρει έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις 6-8, όσο καλός και αν είναι; Προφανώς και όχι.

Η ΑΕΚ είναι πλήρης στα χαφ



Στην ΑΕΚ αυτή την στιγμή υπάρχουν στα χαφ ο Σιμάνσκι, ο Γιόνσον, ο Πινέδα, ο Γαλανόπουλος και ο Λιούμπιτσιτς. Και όλη την σεζόν η συζήτηση ήταν για το ποιός και γιατί μένει εκτός ενδεκάδας ή ακόμα και εκτός αποστολής. Προφανώς και στην ΑΕΚ θα συζητούσαν το ενδεχόμενο να κάνουν μια ποιοτική προσθήκη. Μπορεί ακόμα και στην πορεία του καλοκαιριού, ανάλογα με τις εξελίξεις, να προκύψει ως ανάγκη. Αλλά την δεδομένη στιγμή δεν υπήρχε καμία πρόθεση να μπει η ΑΕΚ σε μια μάχη με οποιαδήποτε ομάδα, προκειμένου να πάρει τον Καμαρά.

Μην ξεχνάτε άλλωστε από την στιγμή που ακούστηκε είχε μπει στην υπόθεση και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ που είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του, επέστρεψε άρον – άρον με πολύ βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να τον αποκτήσει. Διότι αντίθετα με την ΑΕΚ, τον είχε ως πρώτη προτεραιότητα. Το ίδιο θα έπραττε και η ΑΕΚ, αν ο παίκτης ήταν δική της προτεραιότητα.



Οι… αγριάδες και οι νέες αγάπες

Να έχετε και κάτι άλλο στο μυαλό σας. Ο Καμαρά έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Θυμηθείτε πως καθόλου δεν… άρεσε πέρυσι στον Πειραιά, η προοπτική να πάει ο Μπακαμπού στην ΑΕΚ. Και αυτό είναι κάτι που ο παίκτης το μέτρησε.  Πιθανότατα αντίστοιχα ήταν τα… συναισθήματα και τώρα, όταν ενεπλάκη η ΑΕΚ με την υπόθεση του Καμαρά. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό που κυρίως μέτρησε, ήταν το πόσο (δεν) ήταν προτεραιότητα για την ΑΕΚ αυτή η μεταγραφή.

Υπάρχει βέβαια και κάτι ακόμα που έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα. Μπορεί στον Ολυμπιακό να βγάζουν… δόντια αν είναι να πάει κάνας πρώην παίκτης τους στην ΑΕΚ, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν τους νοιάζει. Νέες αγάπες είναι αυτές. Δεν θα χαλάσουν τις καρδιές τους, την ΕΠΟ και την Λίγκα για έναν Καμαρά. Μέχρι και τον Σπάθα κουβάλησαν στη Θεσσαλονίκη για τον Μάκη…

Ο Ενωσίτης
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.