Header Ads


Συμφωνία βόμβα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ από τον Μάκη Αγγελόπουλο!

Συμφωνία βόμβα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ από τον Μάκη Αγγελόπουλο!



Μαζί θα φτιάξουν τα θεματικά πάρκα γύρω από το κλειστό μπάσκετ της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια και σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 ο πολυεθνικός κολοσσός θα είναι μέτοχος και στην ΚΑΕ ΑΕΚ!

Σε μία τεράστια αποκάλυψη προχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του. 



Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ τόνισε ότι ετοιμάζει θεματικά πάρκα γύρω από το κλειστό μπάσκετ της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια μαζί με την εταιρεία κολοσσό De Agostini! 

Μάλιστα, πληροφορίες του aek365 θέλουν την παγκοσμίου φήμης εταιρεία να γίνεται και μέτοχος στην ΚΑΕ ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα ο Μάκης Αγγελόπουλος είπε (στο βίντεο είναι από το 26ο λεπτό και έπειτα):



«Αυτό το γήπεδο δεν ειχε ποτέ αδειοδοτηθεί. Δεν είχε άδεια ούτε το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αδειοδοτήθηκε για πρώτη φορά από την ΑΕΚ. Επειδή αν θέλετε δεν είναι σε κεντρικό σημείο, αποφασίσαμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε έναν νέο προορισμό με βάση το γήπεδο. Να δημιουργήσουμε μία πρόταση με δραστηριότητες. Σε συνεργασία με έναν παγκοσμίου φήμης κολοσσό τον όμιλο deagostini .  Αποφασίσαμε να αναπτύξουμε μερικά θεματικά πάρκα έξω από το γήπεδο.  Την άνοιξη του 2025 να ολοκληρωθεί αυτή η επένδυση. Πέρα από το αθλητικό κομμάτι, πιλοτικά έχουμε κάνει πολλά πράγματα και να δημιουργηθεί η Αρένα και για άλλα θέματα. Προχωράμε τώρα ένος νέου δυνατού προορισμού. Θεματικών πάρκων. Θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου επί του θέματος. Θα είναι το μοναδικό γήπεδο που θα προσφέρει αυτή την πολλαπλότητα εντός και εκτός γηπέδου. Σαν πρόταση, σαν προσφορά θα είναι μοναδικό».





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.