Header Ads


«Έκλεισε με 5 εκατ. στη Ρίβερ ο Μπαρέιρο!»

«Έκλεισε με 5 εκατ. στη Ρίβερ ο Μπαρέιρο!»


Χάνεται και ο Μπαρέιρο για την ΑΕΚ

Οι Μιγιονάριος φέρεται συμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινης να έφτασαν σε συμφωνία με την Σαν Λορέντζο για τον Παραγουανό επιθετικό.



Διαβάσατε νωρίτερα ρεπορτάζ από την Αργεντινή που μιλούσε για βελτιωμένη πρόταση της Ρίβερ Πλείτ στη Σαν Λορέντζο για τον Ανταμ Μπαρέιρο. 

Η εξέλιξη στην υπόθεση, είναι πως πλέον, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, μιλούν για συμφωνία των δύο ομάδων με ένα ποσό που είναι γύρω στα 4 με 5 εκατομμύρια δολάρια (αλλά ρεπορτάζ γράφουν για 4 άλλα για 5) ενώ φέρεται πως η Σαν Λορέντζο διατηρεί και 15% σε πιθανή μεταπώληση. 



Η ιστοσελίδα lapaginamillonaria, δε, τονίζει πως τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία της η Σαν Λορέντζο απο την πώληση Μπαρέιρο είναι πάνω από τη ρήτρα αποδέσμευσης (!) που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη (φαίνεται πως ήταν 3,5 εκ. δολάρια) και το αιτιολογεί μιλώντας για τη «συμφωνίας κυριών» που υπάρχει στις ομάδες της Αργεντινής και προφανώς η Ρίβερ δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη κατάσταση, ενδεχομένως μετά από παρέμβαση και του ίδιου του παίκτη. 

Βεβαίως μένει όλα αυτά να επιβεβαιωθούν καθώς το σίριαλ Μπαρέιρο, την περίπτωση του οποίου εξετάζει και η ΑΕΚ, είχε μέχρι τώρα πολλά επεισόδια με συμφωνίες, ανατροπές και πολλά άλλα. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.