Header Ads


Προς 4 Ιουλίου η ενσωμάτωση Βίντα-Γκατσίνοβιτς-Σιμάνσκι στην προετοιμασία

Προς 4 Ιουλίου η ενσωμάτωση Βίντα-Γκατσίνοβιτς-Σιμάνσκι στην προετοιμασία


Ο προγραμματισμός της ΑΕΚ για την επιστροφή των πρώτων διεθνών στις προπονήσεις της

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Αλκμάαρ της Ολλανδίας με σημαντικές απουσίες παικτών της και επίσης πολύ σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ της, την ώρα που σε λιγότερο από ένα μήνα δίνει το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Conference League.



Οι Ντομαγκόι Βίντα (Κροατία), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (Σερβία) και Νταμιάν Σιμάνσκι (Πολωνία) ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο EURO 2024 και έχουν λίγες ημέρες άδεια από την ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η ενσωμάτωση τους στην προετοιμασία της ΑΕΚ προγραμματίζεται για τις 4 Ιουλίου στο Μπουργκ Χάαμσταντ. 

Εκεί οι τρεις τους θα μπουν με την Ένωση και θα κάνουν προπονήσεις (βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο), ενώ προλαβαίνουν και το φιλικό με την Μπριζ στις 6 Ιουλίου και το διπλό φιλικό της 10ης Ιουλίου με Γάνδη και ακόμη έναν αντίπαλο (δεύτερη ομάδα της Γάνδης ή Φίτεσε).



Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ περιμένουν πότε θα ολοκληρώσει την πορεία του στο EURO 2024 ο Στίβεν Τσούμπερ με την φανέλα της Εθνικής Ελβετίας και αντίστοιχα πότε ο Ορμπελίν Πινέδα με το Μεξικό και ο Αλεξάντερ Κάλενς με το Περού στη Κόπα Αμέρικα. Και οι δύο διοργανώσεις πάντως τελειώνουν 14 Ιουλίου, όταν η ΑΕΚ θα βρίσκεται πια στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.