Header Ads


Ανακοινώνει 2 μεταγραφές η ΑΕΚ

Ανακοινώνει 2 μεταγραφές η ΑΕΚ


Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του Μπρινιόλι και προχωρώντας την υπόθεση του Σισέ.

Κοντά στην πραγματοποίηση δύο μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται προ των πυλών, καθώς ετοιμάζει βαλίτσες για Ολλανδία, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η Ένωση και με τον Παπέ Αμπού Σισέ.



Ο Ιταλός γκολκίπερ έχει συμφωνήσει προφορικά εδώ και καιρό με τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι περιμένουν την τυπική ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό στις 30/6, πριν επισημοποιήσει το ντιλ μαζί του. 

Παράλληλα, προχωρά και η περίπτωση του Σισέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άδανα Ντεμίρσπορ, η οποία βρίσκεται στα όρια της πτώχευσης. Ο 28χρονος Σενεγαλέζος στόπερ ψάχνει την επανεκκίνηση της καριέρας του μετά από μια προβληματική σεζόν, με την ΑΕΚ να εξετάζει εδώ και καιρό την περίπτωσή του.



Η απόκτηση του Σισέ δεν συνδέεται άμεσα με την αποχώρηση κάποιου άλλου στόπερ της Ένωσης, καθώς θα είναι ο 5ος, αλλά πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα και μπορεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.