Header Ads


Δικαίωση Αλμέιδα: Τον ήθελε πέρυσι στην ΑΕΚ, παίρνει μεταγραφή 15 εκατ. ευρώ στην Χιρόνα!

Δικαίωση Αλμέιδα: Τον ήθελε πέρυσι στην ΑΕΚ, παίρνει μεταγραφή 15 εκατ. ευρώ στην Χιρόνα!


Κάτι ήξερε ο Αλμέιδα, δείτε για ποιον Αργεντίνο πρόκειται

Πάει με 15 εκατ. δολάρια στην Χιρόνα ο Ροντρίγκες που τσέκαρε πέρσι η ΑΕΚ.

Στην Ισπανία και την Primera Division θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Λουτσιάνο Ροντρίγκες που τσέκαρε πέρσι το καλοκαίρι η ΑΕΚ, όπως είχε αποκαλύψει τον Μαΐο του 2023 ο Φαμπιάν Σαλίνας.



Συγκεκριμένα, στις 29 Μαΐου του 2023 ο Σαλίνας μιλώντας στο EFE είχε παραδεχθεί πως είδε το ματς της Τυνησίας με την Ουρουγουάη για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20. 

Τότε, λοιπόν, είχε δηλώσει πως «πρώτα αναζητώ τους καλύτερους παίκτες κάθε χώρας και με βάση αυτά που έχει η ΑΕΚ, βλέπω αν μπορεί να χωρέσει στο σύστημα που χρησιμοποιεί ο Ματίας Αλμέιδα».



«Υπάρχουν νέα ταλέντα παντού και το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 είναι ένα καλό στοίχημα για να ψαρέψουμε ταλέντα του μέλλοντος», ανέφερε ακόμη.

Σύμφωνα με tweet του έγκυρου δημοσιογράφου, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο παίκτης είναι έτοιμος για την Ισπανία.

«Η Χιρόνα έκανε μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες ώρες στην απόκτηση του Λουτσιάνο Ροντρίγκες. Οι διαφορές για το ποσοστό μεταπώλησης εξαλείφθηκαν και απομένουν λεπτομέρειες για να μεαγραφεί  παίκτης από την Λίβερπουλ στην Ισπανία. Η Λίβερπουλ Μοντεβίδεο θα πάρει 15 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για το 70% του παίκτη. Θα ενταχθεί μετά το Κόπα Αμέρικα και με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2029», αναφέρει ο Μέρλο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.