Header Ads


Εμέκα: «Ευχαριστώ Αλμέιδα που με έκανες ΑΕΚ» (vid)

Εμέκα: «Ευχαριστώ Αλμέιδα που με έκανες ΑΕΚ» (vid)


Ο γνωστός Αμερικανός youtuber βρέθηκε την Κυριακή στην Νέα Φιλαδέλφεια και έζησε από μέσα την ατμόσφαιρα στην «Αγιά Σοφιά» στο ματς της ΑΕΚ με την Λαμία

Ο Εμέκα πανηγύρισε με την ψυχή του τα γκολ της ΑΕΚ, ενώ έζησε και όσα έγιναν με την προσωρινή ισοφάριση του Άρη στο «Βικελίδης» με τον ΠΑΟΚ και λίγες ώρες αργότερα στο ίδιο βίντεο ανέφερε τα συναισθήματά του από την μάχη τίτλου ανάμεσα στην Ένωση και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


«Το προηγούμενο 24ωρο ήταν ένα τρενάκι συναισθημάτων», ανέφερε ο Αμερικανός youtuber. «Ήμουν πιεσμένος, ήμουν χαρούμενος σε κάποια σημεία όταν η ΑΕΚ σκόραρε. Ήταν δύσκολο φίλε, πολύ δύσκολο», συμπλήρωσε. 

«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Ήθελα πολύ να το κερδίσει η ΑΕΚ. Θα ήταν καταπληκτικό να το κέρδιζε και να τους έβλεπα να σηκώνουν το τρόπαιο. Αλλά είμαι σίγουρος πως η ΑΕΚ θα το κερδίσει την επόμενη σεζόν», είπε ακόμη για να σπεύσει να αναφερθεί στον Αλμέιδα.



 «Ο Αλμέιδα είναι ένας καταπληκτικός προπονητής, το στυλ του ποδοσφαίρου του είναι απλά τόσο όμορφο για να το δεις. Ευχαριστώ Αλμέιδα που μας έκανες να πιστέψουμε, που με έκανες ΑΕΚ, οικογένεια με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τους αγαπώ όλους. Τον Τσούμπερ, τον Μουκουντί τον "ξάδερφο" μου. Όλους», επισήμανε. 

«Είναι χαρά μου να αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας. Είμαι οπαδός της ΑΕΚ εδώ και 1 χρόνο και οπαδός της Γιουνάιτεντ εδώ και 18. Δεν ήμουν τόσο παθιασμένος όσο με την ΑΕΚ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει», ανέφερε για να μιλήσει και ελληνικά: «Πάντα ΜΟΝΟ ΑΕΚ».




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.