Header Ads


Ψάχνεται για επιστροφή στη Super League ο Λιβάγια!

Ψάχνεται για επιστροφή στη Super League ο Λιβάγια!


Η Χάιντουκ για ακόμη μια φορά απέτυχε να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο κροατικό πρωτάθλημα με τον Μάρκο Λιβάγια σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του Σπλιτ.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ εδώ και 3,5 χρόνια αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της Χάιντουκ, όντας ο ποδοσφαιριστής γύρω από τον οποίο χτίζεται κάθε χρόνο ο κροατικός σύλλογος.


Σε αυτό το διάστημα ο 30χρονος φορ κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο Κροατίας, αποτυγχάνοντας ωστόσο να κάνει με την Χάιντουκ την υπέρβαση, αφού η Ντινάμο Ζάγκρεμπ του Βέλιμιρ Ζάετς εξασφάλισε τον τίτλο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά!

Οι πληροφορίες του SDNA από την Κροατία αναφέρουν πως ο Λιβάγια εμφανίζει τάσεις φυγής και ήδη το όνομα του βρίσκεται σε λίστες των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.



Άλλωστε στην Ελλάδα περνά ακόμα η «μπογιά» του έχοντας αφήσει θετικές εντυπώσεις από την θητεία του στην ΑΕΚ για 3.5 σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Κροάτη άσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2027, ενώ στην τρέχουσα σεζόν κατέγραψε 25 εμφανίσεις στο κροατικό πρωτάθλημα, 10 γκολ και 4 ασίστ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.