Header Ads


Βόμβα στην Premier League: Τέλος από την Μπράιτον ο Ντε Τζέρμπι!

Βόμβα στην Premier League: Τέλος από την Μπράιτον ο Ντε Τζέρμπι!


Οι «γλάροι» ανακοίνωσαν πως λύνεται κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ιταλού με την ομάδα, αμέσως μετά το αυριανό παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ.

Βόμβα από το πουθενά στην Premier League! Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η Μπράιτον, το συμβόλαιο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι αναμένεται να λυθεί κοινή συναινέσει μετά το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο είναι και το τελευταίο της σεζόν για τους «γλάρους».


O Ιταλός τεχνικός βρίσκεται εδώ και μία διετία στον πάγκο του συλλόγου, παρουσιάζοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής, ενώ με τον ίδιο στον πάγκο η Μπράιτον εξασφάλισε την παρουσία της στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την Μπράιτον, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.



Και πλέον δημιουργούνται απορίες σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενδιαφέρον για τον Ντε Τζέρμπι άλλωστε έχουν δείξει η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα, ενώ δεδομένα θα έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.