Header Ads


Έντονο ενδιαφέρον από Ελλάδα για Λιβάγια!

Έντονο ενδιαφέρον από Ελλάδα για Λιβάγια!


Όπως αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα «germanijak.hr», ελληνική ομάδα φαίνεται πως «φλερτάρει» με τον επιθετικό της Χάιντουκ και πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Αποκάλυψη της κροατικής ιστοσελίδας «germanijak.hr», η οποία μεταφέρει έντονο ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, από ελληνικό σύλλογο, χωρίς να γίνεται γνωστός ποιος σύλλογος έχει στο κάδρο τον Κροάτη επιθετικό. 


Μάλιστα, όπως τονίζει το σχετικό δημοσίευμα ο Μάρκο, δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Άξιο αναφοράς είναι πως το συγκεκριμένο κροατικό μέσο, είχε αποκαλύψει και τις μεταγραφές των Βίντα και Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ!

Όσον αναφορά τον Λιβάγια, ο 30χρονος επιθετικός είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας, οδηγώντας την πέρυσι στον τίτλο (με 21 γκολ και 15 ασίστ σε 42 εμφανίσεις) και μετρώντας συνολικά 72 γκολ και 44 ασίστ σε 130 αγώνες μαζί της. 



Όπως αναφέρεται όμως, το γεγονός ότι φέτος δεν είχε αντίστοιχες επιδόσεις (με 12 γκολ και 7 ασίστ σε 30 ματς), ενώ ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς κάνει αβέβαιο το μέλλον του.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν η ιστοσελίδα αναφέρει ότι μια από τις προτεραιότητες του νέου αθλητικού διευθυντή, Νίκολα Κάλινιτς θα είναι να συζητήσει με τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του συλλόγου.



Ο Λιβάγια πάντως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τη Χάιντουκ και κοστολογείται περίπου στα 6,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.