Header Ads


«Δεύτερη επιλογή στη λίστα της Μαρσέιγ ο Αλμέιδα!»

«Δεύτερη επιλογή στη λίστα της Μαρσέιγ ο Αλμέιδα!»


Δεύτερη επιλογή της Μαρσέιγ για τον πάγκο ο Αλμέιδα - Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα

Ο Ματίας εχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2028 και στόχος των δυο πλευρών ειναι να το εξαντλήσουν


Η Μαρσέιγ έχει μείνει εκτός Ευρώπης για την επόμενη σεζόν και ήδη γίνονται σκέψεις για νέο προπονητή. Μάλιστα, μία από τις επιλογές που υπάρχουν για τον πάγκο της γαλλικής ομάδας, φαίνεται ότι είναι και ο Ματίας Αλμέιδα. 

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, φέρεται να είναι υποψήφιος για προπονητής της Μαρσέιγ, σύμφωνα με τα όσα είπε στο «RMC», ο δημοσιογράφος, Ντάνιελ Ριόλο. Οι άλλες δύο λύσεις είναι οι Πάουλο Φονσέκα και Μαρσέλο Γκαγιάρδο, όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά.



Αναλυτικά, τόνισε τα εξής: «Η πρώτη επιλογή των Πάμπλο Λονγκόρια και Μεντί Μπενάτια για το ποιος θα είναι προπονητής της Μαρσέιγ τη νέα σεζόν είναι Πάουλο Φονσέκα, μετά η επιλογή Νο2 είναι ο Ματίας Αλμέιδα και στη συνέχεια ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Αν δεν θα είναι κάποιος από αυτούς τους τρεις, τότε θα πάνε σε άλλη επιλογή, πιο κάτω στη λίστα. Χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο, τα πράγματα είναι περίπλοκα».

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πάντως ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως και το 2028. Ο στόχος και των δύο πλευρών, είναι να εξαντλήσουν τη συμφωνία. Ο Αργεντινός τεχνικός οδήγησε την Ένωση στην κατάκτηση του νταμπλ στην περσινή σεζόν, ενώ φέτος υπάρχουν ακόμα ελπίδες για να έρθει ξανά ο τίτλος του πρωταθλήματος, κάτι που θα φανεί στην τελευταία αγωνιστική.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.