Header Ads


Ο Μπάρκας ψηφίστηκε από τους οπαδούς της Ουτρέχτης ως ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της χρονιάς

Ο Μπάρκας ψηφίστηκε από τους οπαδούς της Ουτρέχτης ως ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της χρονιάς


Ο Βασίλης Μπάρκας έλαβε ακόμη μία αναγνώριση τη φετινή σεζόν, με τον τερματοφύλακα της Ουτρέχτης να ψηφίζεται από τους οπαδούς της ομάδας του ως ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της μετά από τον Μαρκ φαν ντερ Μάαρελ.

Ο Βασίλης Μπάρκας ήταν από τους κορυφαίους –αν όχι ο κορυφαίος παίκτης– της Ουτρέχτης τη φετινή αγωνιστική σεζόν και το γεγονός αυτό εκτιμήθηκε δεόντως από τη διοίκηση του ολλανδικού συλλόγου που εξάσκησε την option μονοετούς επέκτασης του συμβολαίου του.


Πέρα όμως από τους διοικούντες, ο 29χρονος τερματοφύλακας απολαμβάνει επίσης την αγάπη και την αποδοχή των οπαδών της ομάδας του και αυτό φάνηκε περίτρανα την Κυριακή (12/05), όπου στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης με την Σπάρτα Ρότερνταμ, πήρε το βραβείο από τους φιλάθλους της ομάδας ως ο 2ος καλύτερος παίκτης της μέσα στη σεζόν.

Ο άλλοτε γκολκίπερ των ΑΕΚ και Σέλτικ άφησε πίσω του τον Ράιαν Φλαμίνγκο (3ος), με το τρόπαιο "David di Tommaso" για τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας μέσα στη σεζόν να το δίνουν -βάσει ψηφοφορίας- οι οπαδοί της Ουτρέχτης στον Μαρκ φαν ντερ Μάαρελ.



Μάλιστα, η επιτυχία του Φα ντερ Μάαρελ είναι ιστορική αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της Ουτρέχτης που κέρδισε το εν λόγω βραβείο για δεύτερη φορά στην καριέρα του (η πρώτη ήταν το 2017-18), με τον 34χρονο Ολλανδό δεξιό μπακ, που μετράει σχεδόν 400 ματς με τη φανέλα της Ουτρέχτης, να είναι ο πρώτος που συμπεριλαμβάνεται στους τρεις πιο δημοφιλείς παίκτες της ομάδας τέσσερις φορές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.