Header Ads


O Τσορτέκης φοράει το σήμα της ΑΕΚ πάντα και παντού: «Με αναγνωρίζω με αυτό» (vid)

O Τσορτέκης φοράει το σήμα της ΑΕΚ πάντα και παντού: «Με αναγνωρίζω με αυτό» (vid)


Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Τσορτέκης, βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και αναφέρθηκε τηλεοπτικά και στην αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ.

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα (04/02) ο ηθοποιός, Γιάννης Τσορτέκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον «Σκαραβαίο», στη νέα σειρά που κάνει πρεμιέρα στον Alpha .




Ο «Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της.

Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της έχουν την παράδοση να δίνουν συμβολικά δώρα στους καλεσμένους τους μετά τις συνεντεύξεις τους στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».



Αυτή τη φορά, επέλεξαν ένα συμβολικό δώρο που ,όπως είπαν, ήθελαν να πιάσει... τόπο. Τι ήταν; Ένα μπουφάν μηχανής. Αν και ο Γιάννης Τσορτέκης δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές για το δώρο, είπε: «Όποιος με βλέπει στο δρόμο, με ρωτάει αν έχω κάτι άλλο να βάλλω πάνω μου. Προσέξτε... Αυτό (το μπουφάν) είμαι εγώ και μου αρέσει γιατί έτσι με αναγνωρίζω!»

Στη συνέχεια ο ηθοποιός έδειξε το σήμα της ΑΕΚ που κουβαλάει πάντα μαζί του και σημείωσε: «Όπως με αναγνωρίζω και με αυτό εδώ»

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.