Header Ads


Οι επιλογές Αλμέιδα για το κέντρο για Αστέρα Τρίπολης!

Οι επιλογές Αλμέιδα για το κέντρο για Αστέρα Τρίπολης!


Το ματς φέτος που δεν ξεκίνησε ούτε ο Σιμάνσκι, ούτε ο Γιόνσον και οι λύσεις που έχει ο Αλμέιδα για τον άξονα

Η ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης θα βρεθεί σε μία συνθήκη η οποία η αλήθεια είναι πως δεν της συμβαίνει συχνά εδώ και 1,5 χρόνο: Δεν θα μπορεί να υπολογίζει ούτε στον τραυματία Νταμιάν Σιμάνσκι, ούτε στον τιμωρημένο Γενς Γιόνσον. Τα δυο της «εξάρια» δηλαδή είναι εκτός για το συγκεκριμένο παιχνίδι.




Συνήθως όποτε έλειπε ο ένας, έπαιζε ο άλλος, ενώ φυσικά υπήρχαν ματς που έπαιζαν μαζί στο αρχικό σχήμα. Τη φετινή σεζόν υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησαν ούτε ο Σιμάνσκι, αλλά ούτε και ο Γιόνσον. Αμφότεροι ήταν στον πάγκο και μπήκαν ως αλλαγή. Το παιχνίδι αυτό ήταν στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, όπου η ΑΕΚ επικράτησε 1-2 και τον Αλμέιδα να βάζει βασικούς στο κέντρο τους Γαλανόπουλο και Πινέδα.

Τι θα γίνει όμως την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ποιους θα επιλέξει ο προπονητής να παίξουν στο κέντρο και ειδικά στη θέση «6»; Η τελική απάντηση θα δοθεί με την ανάγνωση της 11άδας. Επιλογές πάντως υπάρχουν.



Ο Γαλανόπουλος ήταν αυτός που έχει παίξει σε αυτή τη θέση, όμως επέστρεψε στις προπονήσεις την Πέμπτη και πίσω του έχει ένα «νεκρό» αγωνιστικό διάστημα, καθώς έχει να αγωνιστεί από το ματς με τον Πανσερραϊκό λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η επιλογή του «πασπραρτού» Πινέδα ως «6άρι» και μπροστά του να δούμε τον Μάνταλο, για παράδειγμα ή κάποιον άλλον.

Και πλέον υπάρχει και η λύση του Λιούμπισιτς, ο οποίος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει την Κυριακή ακόμα και βασικός! Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται φυσικά και κάποια άλλη επιλογή από τον Αλμέιδα, ο οποίος έχει δοκιμάσει πολλά πράγματα.



Να σημειωθεί πως θα μπορούσε στη θέση «6» να έπαιζε ο Χατζισαφί όμως ως γνωστόν λείπει με την Εθνική Ιράν, ενώ μία άλλη λύση για τον άξονα θα μπορούσε να ήταν ο Γκατσίνοβιτς, όμως κι αυτός είναι τιμωρημένος με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.