Header Ads


Σε πανικό η Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Δημοσίευσε e-mails μετά το φιάσκο Μπρέκαλο!

Σε πανικό η Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Δημοσίευσε e-mails μετά το φιάσκο Μπρέκαλο!


Άνω κάτω όλη η Ντινάμο - Δείτε τι συνέβη και πώς έχασαν τον Μπρέκαλο από την αιώνια αντίπαλο Χάιντουκ

Δημοσιοποίησε τα email που είχε ανταλλάξει με την Φιορεντίνα για τον δανεισμό του Κροάτη εξτρέμ που την παράτησε στα κρύα του λουτρού για την αιώνια αντίπαλο Χάιντουκ.




Πολύ σοβαρά εσωτερικά ζητήματα έχει να διαχειριστεί η διοίκηση της Ντινάμο. Και δεν μιλάμε μόνο για την υπόθεση Λιούμπιτσιτς, όπου νωρίτερα διαβάσατε τις εξελίξεις, αλλά και αυτή του Γιοσιπ Μπρέκαλο ο οποίος  παράτησε στα κρύα του λουτρού την ομάδα του Ζάγκερεμπ για την αιώνια αντίπαλο Χάιντουκ. 

Εδώ και λίγες ώρες, δε, οι άνθρωποι της Ντινάμο, προκειμένου να γλιτώσουν προφανώς την κατακραυγή από τους δικούς τους οπαδούς, μετά το απίθανο φιάσκο, έδωσαν στη δημοσιότητα τα email που είχαν ανταλλάξει με την Φιορεντίνα για τον δανεισμό του Κροάτη εξτρέμ. 



Ουσιαστικά σε αυτά φαινόταν η σύμφωνη γνώμη των Βιόλα προκειμένου ο Μπρέκαλο να φορέσει την φανέλα της Ντινάμο με δανεισμό. Σε άλλο σημείο τονίζεται στο σχετικό email  πως ο παίκτης μίλησε με τον προπονητή αρκετές φορές και εξέφρασε τις σκέψεις και τις προσδοκίες του και ζήτησε εγγυήσεις για τον ρόλο του στο γήπεδο εάν κλείσει δανεικός στη Ντιναμό. 

Η Ντιναμό πρόσφερε στον παίκτη συνθήκες που θα τον έκαναν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του συλλόγου, αλλά ο Μπρέκαλο τα αρνήθηκε γιατί τα θεωρούσε ανεπαρκή, σημειώνεται!  Από το Ζάγκρεμπ τονίζουν επίσης πως ο Μπρέκαλο και ο ατζέντης του συμφώνησαν εν τέλει με σημαντικά χαμηλότερες απολαβές στη Χάιντουκ και ως εκ τούτου προφανώς υπήρχαν κάποια άλλα κίνητρα του ατζέντη και του παίκτη για την τελική τους απόφαση! 

Ο Μπρέκαλο πρέπει να πούμε πως αποτελούσε γέννημα θρέμμα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχοντας βγει από τα σπλάχνα της , αποτελώντας ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κλαμπ. 

Η απόφαση-σοκ που πήρε να πάει τελικά στην μισητή αντίπαλο Χάιντουκ, την ώρα που εξελίσσεται μεγάλη μάχη για τον τίτλο ανάμεσα στις δύο ομάδες και την Ριέκα που έχει μπει σφήνα, όπως είναι κατανοητό προκάλεσε τεράστιες αναταράξεις στο εσωτερικό της Ντινάμο που επι της ουσίας βρίσκεται σε πανικό τις τελευταίες ώρες έχοντας να διαχειριστεί την καταγραυγή για το φιάσκο Μπρέκαλο συν τις πιέσεις για άλλα εξίσου σοβαρά ζητήματα… 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.