Header Ads


Ο Αλμέιδα «τελείωσε» με 10 λέξεις τον Ολυμπιακό - «Εμείς δεν πετάμε μπάλες μέσα όταν χάνουμε, ο Ολυμπιακός έπαιρνε σερί πρωταθλήματα αλλά δεν υπήρχε VAR»

Ο Αλμέιδα «τελείωσε» με 10 λέξεις τον Ολυμπιακό - «Εμείς δεν πετάμε μπάλες μέσα όταν χάνουμε, ο Ολυμπιακός έπαιρνε σερί πρωταθλήματα αλλά δεν υπήρχε VAR»


Τα είπε όλα με λίγες λέξεις ο Ματίας Αλμέιδα για Ολυμπιακό..

Ο Ματίας Αλμέιδα για το αγωνιστικό ήθος της ΑΕΚ και το κομμάτι της διαιτησίας 

Ένα καυστικό σχόλιο για την απίστευτη εικόνα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πέρυσι στο Καραϊσκάκη, πετούσε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο μετά το τρίτο γκολ της ΑΕΚ, έκανε ο Ματίας Αλμέιδα. 




Ο τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας και στα σερί πρωταθλήματα του Ολυμπιακού… χωρίς VAR. 

«Η ΑΕΚ μπορεί πάντα να προσπαθεί να κερδίσει, άλλες φορές να τα καταφέρνει, άλλες να χάσει, άλλες να φέρει ισοπαλία. Όμως ποτέ δεν προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο όταν προηγούμαστε, δεν πετάμε μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Κι αυτό φάνηκε γιατί πριν έρθουμε εδώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η ΑΕΚ αν δεν κάνω λάθος στην έδρα του Ολυμπιακού είχε 16 παιχνίδια που δεν είχε κερδίσει. Πέντε χρόνια. Έχουν κερδηθεί σημαντικά πράγματα. Είδατε καμιά φορά να πετάμε μπάλες μέσα γιατί χάνουμε; Όχι. Ή να προσπαθούμε να κλέψουμε χρόνο; Η ΑΕΚ αλλάζει και αυτό είναι μέρος του πρότζεκτ που λέγαμε. Είναι αλήθεια πως θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, αλλά δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις, αλλιώς θα ήταν πολύ εύκολο», σχολίασε μεταξύ άλλων.  



Και πρόσθεσε: «Πόσες ομάδες υπάρχουν στον κόσμο να επαναλάβουν μέσα σε δυο σεζόν να πάρουν ένα πρωτάθλημα ή ένα νταμπλ; Εκτός από τη Ρεάλ και τη Σίτι. Σε μία περίοδος ήταν ο Ολυμπιακός. Δεν υπήρχε VAR… Είναι δύσκολο να μπορεί μία ομάδα να είναι ανταγωνιστική μετά από δυο τίτλους που κέρδισε. Οπότε πιστεύω είμαστε καλά». 

Για τις διαμαρτυρίες πολλών ανταγωνιστικών ομάδων, προπονητών, ανθρώπων της διοίκησής τους, για πέναλτι και άλλες φάσεις: «Εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να είμαστε αρκετά αντικειμενικοί, γιατί αυτόν τον 1.5 χρόνο έχω δει πολλά πράγματα. Γι' αυτό λέω καμιά φορά, ποιοι είναι αυτοί που διαμαρτύρονται από που έρχεται αυτή η διαμαρτυρία. Εμείς αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο και αν θέλετε μπορούμε να αναλύσουμε όλο το παιχνίδι. Πέρυσι παίζαμε ένα ντέρμπι, σχεδόν έσπασε η μύτη του Ρότα, δεν έγινε τίποτα. Στο πρώτο ντέρμπι δύο πέναλτι. Μετά δεν μας έδωσαν ένα στο τέλος. 



Όταν βλέπουν πως μία ομάδα μεγαλώνει, διατηρείται όπως ήταν, όταν δεν την ενδιαφέρει να έχει βοήθεια από τους διαιτητές. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε διαιτητή. Τους ζητάω το 50-50. Δεν μου αρέσει να έχω όφελος. Αν δούμε τις ανακοινώσεις και τις διαμαρτυρίες που κάνουν, και δούμε και την πραγματικότητα και τις φάσεις που διαμαρτύρονται, όχι. Θα έλεγα να μην διαμαρτύρονται. Να μην λένε τίποτα. Γιατί σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν ευνοϊκές αποφάσεις για τους υπόλοιπους».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.