Header Ads


Ραγδαίες εξελίξεις: Τέλος ο Μαρινάκης από την Super League!

Ραγδαίες εξελίξεις: Τέλος ο Μαρινάκης από την Super League!


Τέλος οριστικά από την προεδρία της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Σε νέα εποχή περνάει επισήμως η Super League, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που αποκάλυψε το SDNA και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου από χθες. 




Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης με έγγραφό τους κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και με επιστολή του που αναγνώστηκε στο σημερινό Δ.Σ. του συνεταιρισμού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε την παραίτησή του. 

Στην επιστολή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρει μεταξύ άλλων πως "δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε τη διάθεση να συνεχίσω στη διοίκηση της Λίγκας", αφήνοντας αιχμές κατά συγκεκριμένων ομάδων και παραγόντων για τη στάση που έχουν κρατήσει σε διάφορα ζητήματα μέχρι στιγμής, με πρώτο τη διαιτησία. 



Μία κίνηση, στην οποία ουσιαστικά εξωθήθηκε ο -τέως πλέον- πρόεδρος της Λίγκας, αφού ήδη είχε δημιουργηθεί ένα μπλοκ ομάδων, ικανό για να ανατρέψει τους συσχετισμούς και να στηρίξει την πρόταση μομφής. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στο Δ.Σ. της Λίγκας είναι μεταξύ άλλων τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος -όπως πράττει πάντα τον τελευταίο καιρό- όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 

Μοναδική ομάδα που απείχε ήταν η ΠΑΕ Βόλος. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.