Header Ads


Καμπενγκέλε: «Ακούω τις φήμες που κυκλοφορούν, αλλά εγώ είμαι εδώ»

Καμπενγκέλε: «Ακούω τις φήμες που κυκλοφορούν, αλλά εγώ είμαι εδώ»


Ο Μφιόντου Καμπενγκέλε απάντησε στις φήμες των τελευταίων ημερών γύρω από το όνομά του

H AEK έχει να διαχειριστεί μια σειρά δημοσιευμάτων, από την Ιταλία, που φέρνουν τον Μφιόντου Καμπενγκέλε στόχο της Βενέτσια, αλλά και της Βίρτους Μπολόνια. Η στάση της Ένωσης στο θέμα παραμένει ίδια, την ώρα που στην γειτονική χώρα τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν.




Απέναντι στο Περιστέρι ο «Φι» ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν για την ΑΕΚ, μετρώντας 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. Η δική του παρουσία δεν αρκούσε για να αλλάξει την κατάσταση, με την Ένωση να κλείνει τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη εκτός έδρας.

Και με πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της. Κάτι που αποτελεί σημείο προβληματισμού. «Δεν μπορείς να καταδείξεις ένα πράγμα. 



Η προσπάθεια είναι εκεί, η ενέργεια είναι εκεί», εξήγησε ο Καμπενγκέλε, μιλώντας στο Sportal, για να προσθέσει ότι «προφανώς οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και πρέπει να τις ελέγχουμε κάθε φορά. Έκαναν καλή δουλειά και προσαρμόστηκαν σε εμάς, πήραν γρήγορες αποφάσεις που αυτό μας αποσυντόνισε. Η προσπάθεια παό την ομάδα είναι πάντα εκεί».

Κάθε παιχνίδι αφήνει και ένα μάθημα για την συνέχεια. Ποιο ήταν αυτό όμως στο Περιστέρι; «Εγώ μαθαίνω ότι πρέπει να είσαι σταθερός κάθε φορά. 



Δεν πρέπει να μπαίνεις στην παγίδα να διαμαρτύρεσαι στους διαιτητές. Είναι μάθημα για τη συνέχεια. Η πιο επιθετική ομάδα θέτει τον τόνο σε όλα τα επίπεδα», υπογράμμισε επί του θέματος, πριν σταθεί στο κλίμα εντός των τειχών με το πέρας της αναμέτρησης.

.«Θέλαμε τη νίκη για να βελτιώσουμε την κατάστασή μας στη βαθμολογία, αλλά στο τέλος της ημέρας για να φτάσεις στον στόχο θα πρέπει να κερδίσεις κόσμο. Δεν ανησυχώ για την θέση μας, αλλά πιο πολύ σκέφτομαι την απόδοσή μας στο παιχνίδι και πώς θα την βελτιώσουμε στο μέλλον. Δεν σκέφτομαι την κατάταξη, αλλά την απόδοση που είχαμε».

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το 2023 με νίκη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στο Λαύριο. Για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα όμως θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα συγκεκριμένο δρόμο. «Η προσπάθεια και η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι δύο στοιχεία. Θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις. και θα εστιάσουμε σε αυτά. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε την άκρη».

Κλείνοντας, η κουβέντα στράφηκε στα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Ο Καναδός σέντερ χωρίς διάθεση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του πήρε θέση, δίνοντας τη δική του διάσταση στα πράγματα.

«Αρκετός κόσμος μου στέλνει μηνύματα για αυτά που έχουν κυκλοφορήσει. Ο ατζέντης μου είναι αυτός που χειρίζεται το θέμα. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι σε αυτό που κάνω τώρα. Αν το κάνω αυτό θα είναι πολύ καλό. Θέλω να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Έξω από το παιχνίδι χειρίζεται ο ατζέντης μου την κατάσταση. Έχω ακούσει και εγώ όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά ως εκεί. Με το Λαύριο θα είμαι κανονικά στο παρκέ», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: Sportal.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.