Header Ads


ΑΕΚ: Πέντε Έλληνες του εξωτερικού στη μεταγραφική λίστα Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Πέντε Έλληνες του εξωτερικού στη μεταγραφική λίστα Αλμέιδα!


Η μεταγραφολογία στην ΑΕΚ φαίνεται πως θα απασχολήσει έντονα τον Ματίας Αλμέιδα. Η Ένωση «κοιτάζει» πέντε περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ, μετά την επικράτησή της έναντι του Άρη με 1-0 στην «ΟΠΑΠ Αρίνα», αναρριχήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, ένα βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό.




Ανεξαρτήτως, εάν οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρουν να υπερασπιστούν ή όχι τον τίτλο τους, ο Ματίας Αλμέιδα και οι αρμόδιοι εξετάζουν, από τώρα, την ενίσχυση της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ελληνικό στοιχείο στο εξωτερικό και οι επιδόσεις των…«ξενιτεμένων» παικτών στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τα «ραντάρ» της διοίκησης και του Αργεντίνου προπονητή.



Μπακασέτας, Γιαννούλης, Παπανικολάου, Ζαγαρίτης και Χατζηγιοβάνης είναι κάποια χαρακτηριστικά ονόματα, που έχουν έρθει στην επιφάνεια από το στρατόπεδο της Ένωσης.

Οι περιπτώσεις αυτές δεν πρέπει να θεωρούνται μη ρεαλιστικές, καθώς τα συμβόλαια όλων, πλην Παπανικολάου στη Ρακόφ (λήγει 30 Ιουνίου 2025), εξαντλούνται τον Ιούνιο του 2024.



Μένει να δούμε, εάν θα έχουμε επαναπατρισμούς την μεταγραφική περίοδο του Ιουλίου-Αυγούστου…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.