Header Ads


Η απάντηση γνωστού δημοσιογράφου της ΑΕΚ στη φημολογία για Πινέδα!

Η απάντηση γνωστού δημοσιογράφου της ΑΕΚ στη φημολογία για Πινέδα!


Ακούστε, τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (13/12) για όλα τα θέματα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (13/12) για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.




Αρχικά, μίλησε για την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ αύριο Πέμπτη (14/12, 22:00) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Β’ Ομίλου του Europa League: «Εγώ αύριο πάω Ολλανδία και γυρίζω την Παρασκευή. Η ομάδα τώρα είναι στο αεροδρόμιο. Πρέπει να περιμένουμε αύριο για να δούμε την αποστολή και ποιοι παίκτες θα είναι μέσα. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για τον Πινέδα από την ΑΕΚ. Οι προπονήσεις είναι κλειστές. Υπάρχει απόρητο. Θα δούμε το βράδυ στην προπόνηση, ποιοι θα είναι εκεί. Δεν γίνεται. Έτσι έχει αποφασίσει η ΑΕΚ. Είναι δικαίωμά της. Εμείς οφείλουμε να υπακούμε σε ιατρικά θέματα. Αυτό που μπορώ να πω για τον Γιόνσον, είναι ότι θα είναι κανονικά. Ο Γκαρσία επίσης φουλ κανονικά. Για τον Γιόνσον δεν μπορώ να πω ότι θα είναι βασικός, αλλά είναι διαθέσιμος».



Ακολούθως, μίλησε για το θέμα της πρόκρισης: «Η ΑΕΚ πάει για δύο αποτελέσματα. Έχει την πιο δύσκολη αποστολή από όλους. Για να πετύχει, πρέπει να μην χάσει στην Ολλανδία. Πολύ δύσκολη αποστολή. Η ΑΕΚ έχει χάσει στην Ολλανδία όσες φορές έχει παίξει. Είναι ευκαιρία να σπάσει αυτή η παράδοση. Ο Άγιαξ δεν θέλει με τίποτα να μείνει έξω από την Ευρώπη από τόσο νωρίς. Έχει νέο προπονητή και θέλει μια καινούρια αρχή. Θέλουν την πρόκριση και αυτοί. Όλα τα ματς που έχει παίξει η ΑΕΚ μέχρι τώρα, τα έχει παίξει στα ίσα. Ακόμα και μετά από την αποβολή με τη Μπράιτον. Η Μαρσέιγ έκανε μια ισορροπημένη πορεία με τον Γκατούζο στον πάγκο της. Ο άνθρωπος έχει κάνει πάρα πολύ σοβαρή δουλειά, σε μια ομάδα που είχε προβλήματα από την αρχή της σεζόν. Το θέμα μας, είναι η ΑΕΚ όμως. Θεωρώ ότι αξίζει να παίξει στην επόμενη φάση. Θα είναι δίκαιο αν τα καταφέρει. Και μπορεί και το αξίζει. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο, σε ένα ματς που σίγουρα τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ της. Μετά, ελπίζουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και την Κυριακή, γιατί μετά θα γίνει πολύ ασφυκτικό το πρόγραμμα μετά με τις ημερομηνίες. Πέρασαν το μήνυμά τους και οι διαιτητές. Δίκιο έχουν. Αυτό νομίζω θα ξεκαθαρίσει σήμερα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.