Header Ads


Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την προσθήκη της Ανθής Παπακώστα

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την προσθήκη της Ανθής Παπακώστα


Δείτε ποιοι το αποτελούν, μετά την προσθήκη της Ανθής Παπακώστα

Η Ανθή Παπακώστα είναι από σήμερα το νέο μέλος στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πλέον το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ (πρόεδρος)




Επιστήμονας με πλούσια επαγγελματική αλλά και κοινωνική δράση και κοντά στην ΑΕΚ για δεκαετίες με πολλές ιδιότητες. Γεννήθηκε το 1951 και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου το 1980. Από το 1989 είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, με εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία.

Από το 1983 ανήκει στο επαγγελματικό δυναμικό του Ασκληπιού Βούλας, με αποκορύφωμα της έως τώρα υπηρεσίας του την ανάληψη της θέσης του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του εν λόγω Νοσοκομείου.



Η σχέση του με την ΑΕΚ άρχισε από τα παιδικά του χρόνια, όμως την τελευταία εικοσαετία ο ρόλος του είναι πολύ ενεργός. Είτε με την επιστημονική του ιδιότητα (γιατρός των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ 1994-2003) Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ το 2004, μέλος της Ερασιτεχνικής το 2005 και Αντιπρόεδρός της το 2006. Από το 2013 (και έχοντας στο μεταξύ ασχοληθεί με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου και στη Γλυφάδα) έχει επιστρέψει στην ΑΕΚ, αρχικά ως Εφορος Ποδοσφαίρου (και παράλληλα μέλος της Ερασιτεχνικής) και στη συνέχεια πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΑΣ (Α΄Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος)



O Γιώργος Κοσμάς είναι από τον Απρίλιο του 2021 ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και Διευθύνων Σύμβουλος με εκτελεστικές αρμοδιότητες. Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Δημοσιογραφία, εργάστηκε σε κορυφαία ελληνικά μέσα και ήταν επί σειρά ετών ρεπόρτερ για τα θέματα της ΑΕΚ. Πριν αναλάβει τα καθήκοντά του στην ομάδα κατείχε για δεκαπέντε χρόνια διευθυντικές θέσεις σε σειρά ΜΜΕ του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου, ενώ διετέλεσε και μέλος Δ.Σ. εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών.

ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ  (Β’ Αντιπρόεδρος)

Ο Αλέξης Αλεξίου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά, όντας μέλος οικογένειας με ρίζες από την Καισάρεια της Μικράς Ασίας. Απόφοιτος του Ζαννείου Πρότυπου Λυκείου, σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1990 και ειδικεύεται στο εμπορικό, το ναυτιλιακό και το αθλητικό δίκαιο, καθώς και στο δίκαιο MME. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνδράμει τόσο από τη θέση του νομικού συμβούλου, όσο και από τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου. Συνέβαλε στις εκκαθαρίσεις των προηγούμενων ΠΑΕ και ΚΑΕ και στη δημιουργία των νέων φορέων, από τον Μάιο του 2014 προεδρεύει του Αθλητικού Σωματείου, ενώ είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ (Μέλος)

O Aντώνης Παυλάκης γεννήθηκε στην Νέα Χαλκηδώνα και μεγάλωσε στην Νέα Φιλαδέλφεια , όντας μέλος οικογένειας με ρίζες από την Μικρά Ασία. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Έχει σπουδές Μηχανολόγου Μηχανικού. Στέλεχος επί σειρά ετών σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, υπήρξε από τα εφηβικά του χρόνια ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

ΑΝΘΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ (Μέλος)

Η Ανθή Παπακώστα γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει προσφυγική καταγωγή και συγκεκριμένα από την Ανατολική Θράκη. Με σπουδές στη Διοίκηση και Δημόσιες Σχέσεις, εργάζεται ως Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων στην ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2005.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και Πρόεδρος του στεγαστικού προγράμματος Εστία για πρόσφυγες, αλλά και της Δημοτικής επιτροπής ισότητας των φύλων. Γραμματέας τόσο της κοινής επιτροπής παρακολούθησης του έργου της κατασκευής, όσο και της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής των προμηθειών για την ολοκλήρωση του έργου του γηπέδου της ΑΕΚ.

Τον Δεκέμβριο του 2023 ορίστηκε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.