Header Ads


Οι μεταγραφικές σκέψεις Αλμέιδα για Γενάρη!

Οι μεταγραφικές σκέψεις Αλμέιδα για Γενάρη!


Τα δύο ονόματα που είναι στη λίστα του σύμφωνα με δημοσίευμα..

Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ τον ερχόμενο Ιανουάριο, αποτελεί προβληματισμό για τον Ματίας Αλμέιδα. Δύο παίκτες που έχουν έρθει στην επιφάνεια, είναι ο Κάι Βάγκνερ και ο Τόμι Τόμσον.




Πολύ… «MLS» «έπεσε» ξαφνικά στην ΑΕΚ. Η θητεία του Ματίας Αλμέιδα στους Σαν Χοσέ Έρθκουεικς το διάστημα 2019-2022, έχει κάνει παίκτες του πρωταθλήματος να… «γλυκοκοιτάζουν» την «ΟΠΑΠ Αρίνα».

Κάι Βάγκνερ και Τόμι Τόμσον είναι δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Ο Γερμανός αριστερός οπισθοφύλακας αγωνίζεται στη Φιλαδέλφεια Γιούνιον, έχοντας 3 γκολ και 10 ασίστ σε 37 συμμετοχές. 



Με το συμβόλαιό του να λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023 και την ανάγκη της Ένωσης για αριστερό μπακ, ελέω… Ασιατικού Κυπέλλου Εθνών, δεν είναι απίθανο να τον δούμε να αγωνίζεται με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Απο την μεριά του Τόμι Τόμσον, η επίσκεψή του στη Νέα Φιλαδέλφεια και η παρακολούθηση του αγώνα με τη Μπράιτον (0-1) για το UEFA Europa League, έχει «φουντώσει» τα σενάρια. Δεν είναι μόνο αυτό, όμως. 



H συνύπαρξή του 28χρονου με τον Αργεντίνο προπονητή στους Έρθκουεικς, έρχεται να συμπληρώσει ένα καλά σχεδιασμένο παζλ.

Άξιο αναφοράς, είναι και το γεγονός, πως ο Αμερικανός δεξιός μπακ ξεναγήθηκε από τον «Πελάδο» στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Μένει να δούμε αν ο ίδιος και ο Κάι Βάγκνερ θα προπονηθούν, κιόλας, εκεί…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.