Header Ads


Ευχάριστα νέα για Αλμέιδα: Οι 5 παίκτες που περιμένει στην έναρξη του 2024

Ευχάριστα νέα για Αλμέιδα: Οι 5 παίκτες που περιμένει στην έναρξη του 2024


Τι ισχύει με την αποθεραπεία τους - Ποιοι επιστρέφουν άμεσα στη δράση

H AEK έχει μπει σε χριστουγεννιάτικο mood, ωστόσο στο «κιτρινόμαυρο» στρατοπέδο είναι δεδομένη η αγωνία, αλλά και η αισοδιοξία για επιστροφή σημαντικών παικτών ενόψει του επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 3 Γενάρη με τον Βόλο, όπου η Ένωση στοχεύει μόνο στη νίκη μετά τις δύο σερί γκέλες με 2-2 με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό.




Και πάμε να μπούμε στο... ψητό. Για ποιους υπάρχει αισιοδοξία; Η απάντηση βρίσκεται σε πέντε ονόματα. 

Και αναφερόμαστε στους Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Ορμπελίν Πινέδα, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Ροντόλφο Πισάρο και Νόρντιν Άμραμπατ, των οποίων η αποθεραπεία, όπως προκύπτει από πληροφορίες εξελίσσεται ομαλά και καλά.



Οι πέντε αυτοί παίκτες θα δοκιμάσουν να μπουν σε φουλ ρυθμούς με την επιστροφή της ομάδας από το τετραήμερο ρεπό και τότε θα φανεί αν πράγματι θα είναι σε κατάσταση να δηλώσουν «παρών» στον Ματίας Αλμέιδα.

Από την άλλη, την αποθεραπεία τους αναμένεται να συνεχίσουν ο Έκι Πόνσε, ο Αλεξάντερ Κάλενς και ο Σέρχιο Αραούχο οι οποίοι δεν είναι ακόμα κοντά στην επιστροφή.



Με το νέο έτος, η ΑΕΚ έχει πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Μετά το ματς με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 7 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ στις 10 Ιανουαρίου παίζει με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.