Header Ads


Κιτρινόμαυρη «τρέλα» στο Άμστερνταμ από 3.500 ΑΕΚτζήδες! (vids)

Κιτρινόμαυρη «τρέλα» στο Άμστερνταμ από 3.500 ΑΕΚτζήδες! (vids)


ΑΕΚτζήδικη τρέλα στην Ολλανδία - Δείτε τι γίνεται αυτή την στιγμή στο κέντρο του Άμστερνταμ..

Εννοείται πως και στην Ολλανδία οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν sold out τα εισιτήρια και από νωρίς στην πλατεία Dam έχουν στήσει το δικό τους πάρτι.




Είναι ματς τελικός αλλά και να μην ήταν θα βρίσκονταν εδώ κατά χιλιάδες!

Ο λόγος για τους φίλους της ΑΕΚ οι οποίοι εννοείται πως έχουν δώσει όλα τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους. 

Άλλωστε το έκαναν σε όλα τα ματς για τη φάση των ομίλων του Europa League που ολοκληρώνεται απόψε με τους νταμπλούχους να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή συνέχεια.



Περισσότεροι από 3.500 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται στο Άμστερνταμ και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα σε λίγες ώρες. Ένα γήπεδο το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο όπως μας έχει ενημερώσει από χθες ο Αγιαξ. Έως τώρα και από χθες το βράδυ δεν έχει προκύψει το παραμικρό πρόβλημα και οι Ενωσίτες, όπως μπορείτε να δείτε στα σχετικά βίντεο, έχουν στήσει το δικό τους, κιτρινόμαυρο πάρτι!



Από τις 16:00 ώρα Ελλάδας η πλατεία Dam και οι γύρω δρόμοι στο Άμστερνταμ έχουν ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Τώρα έχει κορυφωθεί η άφιξη των φίλων της ΑΕΚ αφού σε μια ώρα περίπου θα ξεκινήσουν για το γήπεδο του Άγιαξ προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να πετύχει το στόχο της...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.