Header Ads


«Τρέλα» στην εκδήλωση της ΑΕΚ για Μάνταλο και Αθανασιάδη! (pics)

«Τρέλα» στην εκδήλωση της ΑΕΚ για Μάνταλο και Αθανασιάδη! (pics)


Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Βριλήσσια στο κατάστημα της χορηγού εταιρείας imob και επικράτησε ένας πανικός - Εκεί ήταν και ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών μαζί με τον Ενωσίτη γιο του.

Με μεγάλη επιτυχία και δυναμική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στα Βριλήσσια, στο κατάστημα της χορηγού εταιρείας της ΠΑΕ ΑΕΚ imob. 




Εκεί βρέθηκαν οι Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Αθανασιάδης που μοίρασαν αυτόγραφα στους Ενωσίτες που έκαναν… ουρές και έβγαλαν φωτογραφίες με τον κόσμο. Εκεί ήταν και ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας μαζί με τον Ενωσίτη γιο του. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 



Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με την αλυσίδα λιανικής πώλησης smartphones, tablets, gaming consoles και συναφών περιφερειακών αξεσουάρ, i-mob, οι αθλητές της ομάδας μας Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Αθανασιάδης βρέθηκαν σήμερα στο κατάστημα της εταιρείας στα Βριλήσσια, για ένα meet n greet session.

Υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας, ενώ μοίρασαν και πολλά δώρα! Τους αθλητές συνόδεψε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας και τους υποδέχθηκε στο κατάστημα ο CEO της i-mob κος Παύλος Πετρουλάκης.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.