Header Ads


Απίστευτη αντίδραση Μαρτίνεθ στη Συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Απίστευτη αντίδραση Μαρτίνεθ στη Συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!


Αφού έκανε μια σύντομη τοποθέτηση λέγοντας πως αναλαμβάνει την ευθύνη της βαριάς ήττας αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου..

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, προφανώς σε κακή κατάσταση μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη σε μια κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό κι αφού έκανε μια σύντομη τοποθέτηση αποχώρησε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις!




«Λοιπόν ήταν μία πολύ κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό, την ομάδα και τον κόσμο. Και για τους παίκτες μας. Στις κακές βραδιές είμαι ο πρώτος (στην ευθύνη) και στις καλές ο τελευταίος. 

Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν μας βγήκε τίποτα. Στον αντίπαλο βγήκαν όλα. Προφανώς και πρέπει να το ξεπεράσουμε και να κοιτάξουμε τα λάθη μας. Έχουμε ένα σημαντικό ματς την Πέμπτη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σηκωθούμε γρήγορα μετά από αυτήν την κακή βραδιά. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα για εμάς. 



Είμαστε πληγωμένοι. Έχουμε πονέσει αλλά όλα αυτά πρέπει να τα βγάλουμε ενέργεια για αυτά που έρχονται. Χωρίς να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες και αναλαμβάνοντας την ευθύνη πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα προχωρήσουμε και αυτή τη βραδιά να τη μετατρέψουμε σε ενέργεια», είπε. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.