Header Ads


Φημολογία για Έλληνα αριστερό μπακ στην ΑΕΚ!

Φημολογία για Έλληνα αριστερό μπακ στην ΑΕΚ!


Έντονη φημολογία για Έλληνα αριστερό μπακ από το εξωτερικό - Ποιος είναι
Ο Ευάγγελος Μίχος δίνει έξτρα αποκλειστικές πληροφορίες για το μέλλον του νεαρού μπακ της Πάρμα ενόψει Ιανουαρίου.




Το συμβόλαιό του με την Πάρμα τελειώνει τον ερχόμενο Ιούνιο και όντως από 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Παρότι την φετινή σεζόν έχει πάρει περισσότερες συμμετοχές από τις προηγούμενες ( συνολικά 8), ξεκινώντας και βασικός, σταδιακά "καθηλώθηκε" ξανά στον πάγκο (στα 6 τελευταία ματς), στην ιταλική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και φαντάζει ως το Νο 1 φαβορί για να ανέβει/επιστρέψει στη  Σέριε Α. 



Προφανώς και ο "Ζαγαρίτης" δεν έχει προοπτική στην Πάρμα για να ανανεώσει ενώ και ο ίδιος πλησιάζοντας στα 23 του χρόνια θέλει να παίζει περισσότερο. Κάπου εδώ μπαίνει και το σενάριο επιστροφής του στην... Superleague. Κάτι που μπορούσε να είχε γίνει αυτό το καλοκαίρι για λογαριασμό του Άρη (αρνήθηκε ο ίδιος) ή το περασμένο (2022) για τον Ολυμπιακό. Στα φρέσκα κουλούρια τώρα ο Ζαγαρίτης για τον Γενάρη υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Πάρμα.




Στην Ελλάδα πάντως αν έρθει δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ούτε... Βαγιαννίδης (επιστροφή Παναθηναϊκό), ούτε... Αλεξανδρόπουλος (να μετακομίσει στον Ολυμπιακό). Ντεφάκτο αυτό που σας γράφω. Έχει πάντως υπαρκτές πιθανότητες για την ΑΕΚ! 

Όπως μαθαίνω οι Πρωταθλητές ενδιαφέρθηκαν να μάθουν το... status του διεθνή Έλληνα αριστερού μπακ στην Πάρμα, αν και με ποια προϋπόθεση μπορεί να φύγει. Κάτι που σημαίνει πως ο Βοιωτός εξετάζεται ως λύση, με τους "κιτρινόμαυρους" δεδομένα να ψωνίζουν στο χειμερινό παζάρι αριστερό μπακ! Μην ξεχνάμε πως μανατζερικά ο Ζαγαρίτης είναι πελάτης της Rogon του Πολ Κουτσολιάκου, που έχει στην ΑΕΚ Μουκουντί και Γαλανόπουλο...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.