Header Ads


Φημολογία και για Εθνική Αργεντινής και Αλμέιδα!

Φημολογία και για Εθνική Αργεντινής και Αλμέιδα!


H Clarin βάζει στο κάδρο των υποψηφίων για την Εθνική Αργεντινής και τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αν και εφόσον ανοίξει την πόρτα και αποχωρήσει ο Σκαλόνι!

Ο Ματίας Αλμέιδα στην Εθνική Αργεντινής; Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο; Σύμφωνα με την Clarin ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να βρεθεί στο κάδρο των υποψηφίων για τη θέση του Σκαλόνι, εφόσον ο τελευταίος ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την Εθνική ομάδα.




Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα... Μετά το 0-1 επί της Βραζιλίας ο Σκαλόνι άφησε τα πάντα ανοικτά. 

«Αυτή η Εθνική χρειάζεται έναν προπονητή που να έχει όλη την ενέργεια και να είναι καλά», δήλωσε ξεκααθρίζοντας στη συνέχεια πως «αυτό δεν είναι "αντίο"». 



Ωστόσο στην Αργεντινή υπάρχει η εκτίμηση πως ο Σκαλόνι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει με τα ΜΜΕ να αναφέρουν πως θα γίνει προσπάθεια από τους παίκτες και τον Λιονέλ Μέσι να τον μεταπείσουν. 

Και αφού ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι ανοικτό, η Clarin έσπευσε σε ρεπορτάζ της να αναφερθεί σε πιθανούς αντικαταστάτες. Αναφέρονται μεγάλα ονόματα, όπως οι Γκαγιάρδο, Σιμεόνε, Ποτσετίνο, αλλά και πιο «επίγειες επιλογές», όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Σ' αυτές είναι οι Κουντέτ, Μιλίτο, Ραμόν Ντίαζ Μαρτίνο, αλλά και «ο Ματίας Αλμέιδα με την ορμή και το στιλ».



«Νομίζω ότι η ομάδα της Αργεντινής έχει προπονητή. Και θα πρέπει να έχει προπονητή, όσο ο Σκαλόνι θα θέλει να είναι. Είμαι καλά εδώ που είμαι, ζω στο παρόν και δεν σκέφτομαι πολύ τι θα γίνει στο μέλλον. Εχω ενέργεια για το «τώρα» και θέλω να το κάνω καλά. Τώρα αν ανοίξουν πόρτες εκεί (σ.σ. Εθνική Αργεντινής), εδώ έχω συμβόλαιο για άλλα 4 χρόνια» ήταν η απάντηση του Αλμέιδα όταν ρωτήθηκε πριν από λίγες μέρες για την Αργεντινή και για ακόμη μία φορά φρόντισε να δείξει πόσο αφοσιωμένος είναι στην ΑΕΚ.

Και καταλήγοντας το ρεπορτάζ της Clarin αναφέρει: «Τα ονόματα είναι πολλά, είναι αλήθεια, αν και μερικές φορές στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να ψάξεις τόσο μακριά για να βρεις αυτό που ψάχνεις».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.