Header Ads


Αυτός είναι ο αγώνας στόχος για επιστροφή του Γκαρσία - Τι ισχύει με Αραούχο

Αυτός είναι ο αγώνας στόχος για επιστροφή του Γκαρσία - Τι ισχύει με Αραούχο


Ακούστε, τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (01/11) για όλα τα θέματα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (01/11) για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. 




Αρχικά σχολίασε για το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο την Κηφισιά στην Καισαριανή: «Είναι διαφορετική αυτή η εβδομάδα, χωρίς ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το Σάββατο δεν υπάρχει ούτε οργανωμένη, ούτε μεμονωμένη μετακίνηση στο Κηφισιά-ΑΕΚ. 



Από τη μία λες, αν είναι δυνατόν να μην μπορείς να πας τόσο κοντά. Από την άλλη η Αστυνομία φοβάται. Δεν έχει δοκιμαστεί το γήπεδο τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω φοβούνται το ματς και δεν έχουν και πολύ άδικο πιστεύω. Είναι πιθανόν να έχει παρέμβει το υπουργείο. 

Εγώ είμαι πάντα υπέρ της ελεύθερης μετακίνησης των οπαδών, αλλά προσπαθώ να μπω και στη θέση της Αστυνομίας. Πιστεύω γίνεται για λόγους ασφαλείας».



Εν συνεχεία μίλησε για το καθαρά αγωνιστικό σκέλος: «Η ΑΕΚ θεωρητικά έχει πιο βατά παιχνίδια, αλλά σε τέτοια παιχνίδια έχει χάσει βαθμούς. Έχει χάσει 5 βαθμούς με Πανσερραϊκό και ΟΦΗ. Θέλει μεγάλη προσοχή το ματς. Η Κηφισιά παλεύει συνήθως τα παιχνίδια, αν και τα χάνει. Είναι η Κηφισιά ένα κλικ καλύτερη από όσο την περίμενα. 

Όλοι τη θεωρούσαν ως μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό, αλλά δείχνει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ακόμα και στην Τούμπα με αυτογκόλ έχασε. Ο Γκατσίνοβιτς είχε δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό το ματς, την ποινή του. Ο Γκαρσία πλησιάζει το ματς με τη Μαρσέιγ και εκεί είναι ο πρώτος στόχος, να επιστρέψει. Ο Ζίνι και ο Κάλενς είχαν μικρά προβλήματα. Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να μπουν στις προπονήσεις. Για τον Αραούχο δεν έχουν καμία πληροφόρηση. Δεν έχει παίξει στα δύο τελευταία ματς. Θα δούμε αν θα επιστρέψει μαζί με τον Γκαρσία».

Για φινάλε, πρόσθεσε τα παρακάτω: «Έβγαλε και η ΑΕΚ ανακοίνωση. Θα είναι καλό να μην επιχειρήσει ο κόσμος να πάει στο γήπεδο. Πρέπει να τηρηθεί. Να μην κινδυνεύσει κανείς. Δεν υπάρχει προοπτική να μπει κάποιος στο γήπεδο. Από την ΑΕΚ θα μπουν μόνο λίγοι με προσκλήσεις. Είναι κρίμα που θα γίνει έτσι ο αγώνας, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.