Header Ads


Επιστροφή Γαλανόπουλου στην Εθνική Ελλάδος! (pic)

Επιστροφή Γαλανόπουλου στην Εθνική Ελλάδος! (pic)


Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Πογέτ για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Ολλανδία - Επιστρέφει ο Γαλανόπουλος μετά από δύο χρόνια - Δείτε τις κλήσεις.

Σπουδαία νέα για τον Κώστα Γαλανόπουλο ο οποίος μετά απο δύο χρόνια επιστρέφει στην Εθνική ομάδα! 




Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις για τα ερχόμενα παιχνίδια με Ιρλανδία και Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 και στη λίστα βρίσκεται το όνομα του άσου της ΑΕΚ, που επιστρέφει από τον Ιούνιο του 2021.

Η επάνοδος του Γαλανό που ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από προβλήματα τραυματισμών, είναι και μια επιβράβευση συνολικά για την προσπάθεια που έχει κάνει φτάνοντας πλέον στα πιο υψηλά επίπεδα ετοιμότητας έχοντας σημαντικό ρόλο και στην ΑΕΚ. 



Να σημειώσουμε ότι από πλευράς ΑΕΚ στην αποστολή της Εθνικής βρίσκεται κανονικά ο Μάνταλος και ο Ρότα, όχι όμως και ο Αθανασιάδης. 

Από εκεί και πέρα Μπάλντοκ λόγω τραυματισμού απουσιάζει, με τη θέση του να παίρνει ο Σάλιακας. Στην τριάδα των τερματοφυλάκων αυτή τη φορά βρίσκεται ο Διούδης αντί του Αθανασιάδη. Στον άξονα, ο Αλεξανδρόπουλος και όπως προείπαμε και ο Γαλανόπουλος. 

Ο Λημνιός παραμένει εκτός στην επιθετική γραμμή, ενώ και πάλι δεν κλήθηκε ο Τάσος Δουβίκας. Αντιθέτως, επιστρέφει και πάλι στις κλήσεις ο Κωνσταντέλιας. 



Αναλυτικά: 

Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Φούντας. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.