Header Ads


Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Ολυμπιακός - Τι ισχύει με το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Ολυμπιακός - Τι ισχύει με το Ολυμπιακός-ΑΕΚ


Ανεξάρτητα με την τύχη του αγώνα με τον ΠΑΟ, ο Πειθαρχικός Κώδικας είναι... καταπέλτης για τους Πειραιώτες και προβλέπει τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών για διακοπή αγώνα έπειτα από σωματική βλάβη

Το ντέρμπι των αιωνίων στο Φάληρο ήταν επεισοδιακό και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της κροτίδας και του τραυματισμού του Χουάνκαρ. 




Για την τύχη του, θα αποφασίσουν οι αθλητικοί δικαστές της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ αλλά με βάση το Φύλλο Αγώνα και τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ προκύπτει ότι ο κίνδυνος τιμωρίας του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι κάτι παραπάνω από ορατός. 

Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί χωρίς τους φιλάθλους του τον ΠΑΟΚ σε δύο αγωνιστικές και συγκεκριμένα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου για την 10η αγωνιστική. Ενώ, αν επέλθει ανώτερη ποινή για κεκλεισμένων, χωρίς κόσμο θα γίνει και το ματς με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου.



Όπως δείχνουν όμως, η υπόθεση θα εκδικαστεί στα τέλη της εβδομάδας, Πέμπτη ή Παρασκευή και η απόφαση αν όχι αυθημερόν θα έχει εκδοθεί μέχρι τη Δευτέρα.

Το άρθρο 15, 3β του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρει ότι αν υπάρξει σωματική βλάβη από τη ρίψη αντικειμένου τότε προβλέπεται πρόστιμο ενώ αν υπάρξει οριστική διακοπή, τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών.



Ο αγώνας διεκόπη από τον Ιταλό Μαρέσκα, σωματική βλάβη υπάρχει οπότε εκτός απρόοπτου, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να παίξει χωρίς φιλάθλους τα προσεχή παιχνίδια στο πρωτάθλημα εκτός αν τεθεί θέμα ερμηνείας από τον αθλητικό δικαστή και αποφασιστεί συνέχιση του παιχνιδιού χωρίς τιμωρία έδρας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.