Header Ads


Η απάντηση της ΑΕΚ στις απαράδεκτες δηλώσεις Μαρινάκη!

Η απάντηση της ΑΕΚ στις απαράδεκτες δηλώσεις Μαρινάκη!


Η ΑΕΚ έδωσε την απάντηση της σ' όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και μαζί και την θέση της ΠΑΕ για το θέμα

Δια του αντιπροέδρου της, Γιώργου Κοσμά, που ήταν παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, απάντησε η ΑΕΚ στην τοποθέτηση του προέδρου του Ολυμπιακού για το θέμα του διαιτητή. 




Στην Ένωση ξεκαθάρισαν πως η διαδικασία που ακολουθήθηκε, ήταν εντός του κανονιστικού πλαισίου. 

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως ο υποψήφιος αρχιδιαιτητής έχει την έγκριση της UEFA. 

Έτσι κι αλλιώς η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ούτε προτείνει, ούτε εγκρίνει υποψηφίους. Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο και αρμόδια γι αυτό, είναι η ΕΠΟ. Ωστόσο ζητήθηκε και δόθηκε η έγκριση της UEFA για τον συγκεκριμένο υποψήφιο.



«Συμφωνούμε απόλυτα με τον χαρακτηρισμό ως απαράδεκτων όσων είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι απαράδεκτα επειδή εμείς ενεργούμε μόνο βάσει των καταστατικών προβλέψεων και η όλη διαδικασία όπως διαπιστώνουμε γίνεται απόλυτα εντός του κανονιστικού πλαισίου.
 
Όπως έγινε γνωστό εδώ, ο υποψήφιος που τέθηκε υπόψη μας έχει την έγκριση της UEFA, έχει μιλήσει με τον αρμόδιο της UEFA για τον τομέα της διαιτησίας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε σχέση με όσα συζητήσαμε και στην Λίγκα.



Το γεγονός πως δεν έστειλε η UEFA κάποιους άλλους υποψήφιους είναι δικό της θέμα και φυσικά δεν μπορούμε να περιμένουμε επί μήνες αν θα στείλει, χωρίς καν να είναι δεδομένο πως θα το κάνει. Όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι απαράδεκτα».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.