Header Ads


Χαμός με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Μαρινάκη στην ΕΠΟ!

Χαμός με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Μαρινάκη στην ΕΠΟ!


Οι δύο Δικέφαλοι συμφωνούν στην πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου για να αναλάβει καθήκοντα αρχιδιαιτητή ο Πίτερ Φρόιντφελντ. Σφοδρή αντίδραση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρότεινε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου τον Σουηδό Πίτερ Φρόιντφελντ για να αναλάβει νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησία. 




Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ζήτησε να αιτηθούν επιπλέον βιογραφικά από την UEFA, ώστε να υπάρξουν επιπλέον επιλογές για τον νέο αρχιδιαιτητή. 

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ έμφανίστηκαν θετικοί στην προοπτική του 59χρονου Σουηδού, ο οποίος ήταν ανθυποψήφιος του Κλάτενμπεργκ το 2020 για να αναλάβει την ΚΕΔ. 



Να συμπληρώσουμε πως ο Φρόιντφελντ είχε σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2008, πριν αποχωριστεί το σήμα της FIFA. 

Έξαλλος ο Μαρινάκης!


Πάντως, σφοδρή ήταν η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που εξαπέλυσε δριμύ "κατηγορώ" εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου για την επιλογή του Φρόιντφελντ. 



«Για άλλη μια φορά ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπαλτάκος με παράτυπες διαδικασίες. Αποτελεί λεκέ οτιδήποτε κι αν κάνει. Είτε στην Εθνική είτε στη διαιτησία όπου είπαμε να μας στείλουν 3 βιογραφικά και μας φέρνει αυτόν τον άνθρωπο που είναι 4 χρόνια άνεργος», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Superleague, σύμφωνα με πληροφορίες και πρόσθεσε:

«Για ποιο λόγο και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν ζητάνε από τον Μπαλτάκο αυτό που έχουμε συμφωνήσει στη Λίγκα, να ζητήσουν βιογραφικά;

Θλίβομαι γιατί άλλα συμφωνήσαμε στη Λίγκα και άλλα έγιναν πάλι».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.