Header Ads


Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ντεμιρσπόρ στο 2.10

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ντεμιρσπόρ στο 2.10


Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (01/10) με δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και ντέρμπι στην ελληνική Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Super Lig Τουρκίας και το παιχνίδι Άδανα Ντεμίρσπορ - Αλάνιασπορ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

 

7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας με την Ντεμίρσπορ να έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι, καθώς μεσοβδόμαδα διέλυσε με 4-2 την Μπεσίκτας. Σπουδαία εμφάνιση και άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από την Κασίμπασα (2-1), η οποία είναι η μοναδική φέτος στο πρωτάθλημα. Μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών φιγουράρει στην 4η θέση, έχοντας απολογισμό 3-2-1.

 

Δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω κόντρα στη Φενερμπαχτσέ την προηγούμενη αγωνιστική η Αλάνιασπορ, γνωρίζοντας δίκαια εντός έδρας ήττα με 1-0. Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της, γνωρίζοντας έτσι την πρώτη φετινή της ήττα στη Super Lig. Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, στην πρεμιέρα πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 επί της Μπασακσεχίρ. Η Ντεμίρσπορ έρχεται με φτερά στα πόδια της μετά τον θρίαμβο επί της Μπεσίκτας, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά την έδρα της, κόντρα στην Αλάνιασπορ που έρχεται από ήττα και προβλέπουμε ότι θα έχει δύσκολο έργο σήμερα στα Άδανα. Θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.10.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.