Header Ads


Τρελάθηκε ο Μελέτης Ηλίας: Η Γερμανού του έκανε δώρο φανέλα της ΑΕΚ με το όνομα του (vid)

Τρελάθηκε ο Μελέτης Ηλίας: Η Γερμανού του έκανε δώρο φανέλα της ΑΕΚ με το όνομα του (vid)


Δείτε πως αντέδρασε ο γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του ηθοποιός..

Ο γνωστός Ενωσίτης ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μετά το τέλος της συνέντευξη του, του παρέδωσαν ένα άκρως… κιτρινόμαυρο δώρο.




Η αγάπη και η τρέλα του γνωστού ηθοποιού, Μελέτη Ηλία, για την ΑΕΚ είναι γνωστή και συχνά πυκνά δεν διστάζει να αναφέρεται σ’ αυτήν, είτε μέσα απ’ τους ρόλους στις σειρές που πρωταγωνιστεί, είτε και μέσα από τις συνεντεύξεις του.

Ειδικά, για το τελευταίο, κανείς δεν έχει ξεχάσει την απάντηση που είχε δώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη, αν θα προτιμούσε να παίξει στο Hollywood, ή να έπαιζε τελικό Champions League με την αγαπημένη του ΑΕΚ, με τον ίδιο να απαντάει κατηγορηματικά το δεύτερο…



Ωστόσο, σε σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη, μπορεί να μην έκανε ο ίδιος αναφορά στην ΑΕΚ, αλλά απέκτησε ξανά κιτρινόμαυρο χρώμα.

Κι’ αυτό γιατί με το τέλος της συνέντευξης η οικοδέσποινα της εκπομπής του ALPHA, «Καλύτερα δε γίνεται», Ναταλία Γερμανού, παραχώρησε ένα δώρο στον Μελέτη Ηλία, το οποίο τον έκανε πραγματικά χαρούμενο και τον τρέλανε.



Συγκεκριμένα, το δώρο ήταν μια φανέλα της ΑΕΚ και συγκεκριμένα η πρώτη εμφάνιση, με το νούμερο «21» στην πλάτη, αλλά και με το όνομα του, με τον ίδιο να μην το πιστεύει και να λέει στο τέλος «έφυγα για γήπεδο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.