Header Ads


Στοίχημα: Σκοράρουν στο “Gran Canaria”

Στοίχημα: Σκοράρουν στο “Gran Canaria”


Για ακόμη μια Κυριακή το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει αμέτρητες αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον απ’ όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Σπουδαία ματς διεξάγονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και φυσικά στην ελληνική Super League, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα τέσσερα παιχνίδια. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την Ισπανία και το παιχνίδι Λας Πάλμας - Γρανάδα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

 

6η Αγωνιστική στην Primera Division με τη Λας Πάλμας να υποδέχεται τη Γρανάδα, αναζητώντας αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Γνώρισε ακόμη μια ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά με 1-0 από τη Σεβίλλη, ήταν η δεύτερη σερί ήττα, μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς, με απολογισμό 0-2-3.

 

Προβληματίζει έντονα με την εικόνα της και η Γρανάδα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα στο ξεκίνημα. Γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 4-2 από τη Χιρόνα την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί ο διασυρμός με 5-3 από τη Σοσιεδάδ. Τέσσερις ήττες και μια νίκη ο απολογισμός της στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, το G/G & Over 3.5 επιβεβαιώθηκε στις τέσσερις απ’ αυτές. Δύο ομάδες που έρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και δεν έχουν περιθώρια λάθους, η Λας Πάλμας είναι υποχρεωμένη να παίξει για την πρώτη νίκη, κόντρα στη Γρανάδα που δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά καταφέρνει και βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Περιμένουμε παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.