Header Ads


Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στη Μερσίνη

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στη Μερσίνη


Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε σημαντικές αναμετρήσεις απ’ όλα τα πρωταθλήματα, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας, ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι αμέτρητες και ενώ το βλέμμα στρέφεται απόψε στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Τουρκίας και την αναμέτρηση Χατάισπορ - Τραμπζονσπόρ, ένα παιχνίδι που μπορείτε να βρείτε στο betshop με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

 

6η αγωνιστική στη Super Lig Τουρκίας με τη Χατάισπορ να υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ στις 20:00 στη Μερσίνη. Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Καραγκουμρούκ η Χατάισπορ. Ήταν η τέταρτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε την μοναδική της νίκη στην πρεμιέρα με 5-1 εκτός έδρας επί της Πεντίκσπορ.

 

Στην 5η θέση της κατάταξης η Τραμπζονσπόρ που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα. Πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Μπεσίκτας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί αυτή κόντρα στην Κασίμπασα με 5-1 εκτός έδρας, μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών έχει απολογισμό 3-0-2.

Όσο για το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι, η Χατάισπορ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα της, διαθέτει παίκτες που μπορούν να ταλαιπωρήσουν την άμυνα της Τραμπζονσπόρ, που δεν έχει κρατήσει το μηδέν σε 16 σερί ταξίδια! Με ανεβασμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι μετά τον θρίαμβο επί της Μπεσίκτας, θα μπουν επιθετικά και είναι αρκετά πιθανό να δούμε πλούσιο παιχνίδι. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.