Header Ads


Βόμβα με Φάτι η Μπράιτον!

Βόμβα με Φάτι η Μπράιτον!


Μεταγραφική βόμβα από την Μπαρτσελόνα πυροδότησε η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League..

Μία τεράστια μεταγραφή ανακοίνωσε η αντίπαλος της ΑΕΚ, Μπράιτον η οποία απέκτησε δανεικό τον Φάτι από την Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωσε τον Ανσού Φάτι η Μπράιτον, την οποία θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.




Η αγγλική ομάδα απέκτησε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό δανεικό από την Μπαρτσελόνα και τον ανακοίνωσε λίγη ώρα πριν. 

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε την υπογραφή του Ansu Fati σε δανεισμό διαρκείας από την Μπαρτσελόνα.



Ο 20χρονος πραγματοποίησε 36 εμφανίσεις στη La Liga την περασμένη σεζόν για την Μπάρτσα, καθώς εξασφάλισε τον πρώτο της τίτλο για τέσσερα χρόνια.

Ο προπονητής της πρώτης ομάδας ανδρών Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι δήλωσε: «Αυτό είναι μια μεγάλη προσφορά για όλους μας. Είμαι σίγουρος ότι ο Ansu θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε έναν νέο στόχο και μπορούμε να τον βοηθήσουμε να επανέλθει στο επίπεδο που του αξίζει να είναι. ”


Ο τεχνικός διευθυντής David Weir δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε την Ansu στον σύλλογο. Είναι ένας από τους πιο υψηλόβαθμους νεαρούς παίκτες στον κόσμο και φτάνει με εντυπωσιακή εμπειρία τόσο στο εσωτερικό όσο και στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, παρά την ηλικία του.
«Αυτή η σεζόν είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ένας παίκτης της ποιότητας της Ansu πρόκειται να συμμετάσχει σε αυτό. Θα του δώσουμε την ευκαιρία να ενσωματωθεί στην ομάδα και να συνηθίσει να δουλεύει με τον Ρομπέρτο, αλλά φυσικά είμαστε ενθουσιασμένοι που τον βλέπουμε με μπλουζάκι Brighton. ”


Ο Ansu κατέχει μια σειρά ρεκόρ για την Μπαρτσελόνα, έχοντας ενταχθεί στη διάσημη ακαδημία της, La Masia, ηλικίας δέκα ετών.

Έγινε ο δεύτερος νέος δημιουργός εμφανίσεων του συλλόγου τον Αύγουστο του 2019 όταν ήρθε ως αναπληρωματικός στη νίκη με 5-2 επί της Ρεάλ Μπέτις, πριν γίνει ο νεότερος σκόρερ γκολ της Μπάρτσα σε ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Οσασούνα έξι μέρες αργότερα.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 έγινε ο νεότερος παίκτης του Champions League της Μπαρτσελόνα και το γκολ του απέναντι στην Ίντερ Μίλαν τον Δεκέμβριο του 2019 τον έκανε τον μικρότερο σκόρερ στην ιστορία του Champi

Ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019/20 έχοντας κάνει 33 εμφανίσεις και σκοράρει οκτώ γκολ. Ονομάστηκε στην πρώτη Ομάδα Αποκάλυψης της Χρονιάς της UEFA La Liga και την επόμενη σεζόν κέρδισε το βραβείο του Παίκτη του Μήνα της La Liga για τον Σεπτέμβριο.

Η Μπάρτσα κέρδισε το Copa del Rey εκείνη τη σεζόν και ο Ansu καθιερώθηκε σταθερά ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο όταν κέρδισε το βραβείο NxGn Goal.com για το 2021, το οποίο αναγνωρίζει ανερχόμενους

Την περασμένη σεζόν απόλαυσε περισσότερες επιτυχίες με σύλλογο και χώρα, κατακτώντας τη La Liga και το Super Cup Ισπανίας καθώς και το UEFA Nations League με την Ισπανία. Έκανε επίσης δύο εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA. Ο Φάτι έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του σε επίπεδο ανώτερων εννέα φορές, πετυχαίνοντας δύο γκολ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.