Header Ads


Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ στα playoffs του Champions League!

Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ στα playoffs του Champions League!


Δείτε ποια είναι τα πιθανά ζευγάρια αντίπαλοι της ΑΕΚ αν προκριθεί επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ..

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν οι αντίπαλοι των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού σε περίπτωση πρόκρισης στα play-offs του Champions League.




Τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα βρει μπροστά της η ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League μετά την εντυπωσιακή πρόκριση των Κροατών επί της Αστάνα. Μια ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι τους ομίλους της διοργάνωσης και δεδομένα δεν αποτέλεσε... βατό όνομα όταν εμφανίστηκε στην κληρωτίδα.

Την ίδια στιγμή πάντως στην Ένωση κοιτούν ήδη και την μετά... Ζάγκρεμπ εποχή, μιας και ολοκληρώθηκε ο δεύτερος προκριματικός γύρος του θεσμού που έφερε νέα δεδομένα ενόψει της φάσης των play-offs.



Αν και το όνομα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Κιτρινόμαυροι θα γίνει γνωστό από την κλήρωση της Δευτέρας (7/8), στο σύλλογο γνωρίζουν ήδη από απόψε (2/8) τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλός τους σε περίπτωση πρόκρισης επί της Ντιναμό.

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ:

Κλάκσβικ - Μόλντε
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Μακάμπι Χάιφα
Αντβέρπ
Ρακόβ - Άρης Λεμεσού

«Κλειδωμένοι» οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού
Για τον Παναθηναϊκό οι πιθανοί αντίπαλοί του στα play-offs σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ ήταν επί της ουσίας γνωστοί.



Κι αυτό διότι το «τριφύλλι» βρίσκεται στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών κι έτσι στα play-offs δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποια ομάδα που ξεκινά την πορεία της από αυτό το σημείο. Υπάρχουν τέσσερα ζευγάρια από τον 3ο προκριματικό λοιπόν που θα χωριστούν σε ισχυρούς και ανίσχυρους.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει το Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρει στον δρόμο της τον νικητή ενός ισχυρού ζευγαριού. Τα δύο αυτά ισχυρά ζευγάρια είναι το Μπράγκα - Μπάτσκα Τόπολα και το Ρέιντζερς - Σερβέτ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.