Header Ads


Γεωργαμλής: «Ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια, να γίνει τόπος γιορτής ξανά!» (pic)

Γεωργαμλής: «Ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια, να γίνει τόπος γιορτής ξανά!» (pic)


Μήνυμα ενόψει του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έστειλε ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής!

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας και για χρόνια μαχητής στα κοινά της περιοχής, στέλνει τις ευχές του για πρόκριση και κάθε επιτυχία για ακόμα μια σεζόν.




«Αγαπάμε και την Νέα Φιλαδέλφεια και την ΑΕΚ την οποία υπηρετήσαμε για χρόνια. Απόψε έχουμε χρέος όλοι μαζί να κάνουμε τη Νέα Φιλαδέλφεια, τόπο γιορτής και χαράς. Στη μνήμη του Μιχάλη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στην ανάρτησή του δείχνει και το συλλεκτικό δώρο που του έκανε ο Δήμητρης Μελισσανίδης για την περσινή σεζόν του νταμπλ.

Η ανάρτηση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή:



Απόψε η Νέα Φιλαδέλφεια, ζει μια ιστορική ημέρα. Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο! Οι ευχές μας την συνοδεύουν για την πρόκριση και κάθε επιτυχία και φέτος.
Ωστόσο, είναι ημέρες πένθους για όλους μας για τη δολοφονία του Μιχάλη από τους χούλιγκαν που δεν έχουν μάθει να αγαπούν.

Και εμείς αγαπάμε και την Νέα Φιλαδέλφεια και την ΑΕΚ την οποία υπηρετήσαμε για χρόνια. Και απόψε έχουμε χρέος όλοι μαζί να κάνουμε τη Νέα Φιλαδέλφεια, τόπο γιορτής και χαράς.


Στη μνήμη του Μιχάλη. Με την ευχή να μην υπάρξει ποτέ ξανά άλλο θύμα από τη βία…

– Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και με συγκίνηση, τον ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη και τη διοίκηση της ΠΑΕ για το υπέροχο συλλεκτικό δώρο για την μοναδική χρονιά που ζήσαμε.

Λύσσανδρος Γεωργαμλής,

Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.