Header Ads


Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Over 2.5 στο Σπλιτ

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Over 2.5 στο Σπλιτ


Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (10/08), με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Europa & Conference League και έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς απόψε αγωνίζονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης. Στις 22:00 διεξάγεται στο “Γ. Καραϊσκάκης”,το  Ολυμπιακός - Γκενκ ενώ την ίδια ώρα στο Σπλιτ της Κροατίας ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Χάιντουκ . Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την ευρωπαϊκή “μάχη” του “δικεφάλου” την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.
 
Στις 22:00 στο “Stadion Poljud” η Χάιντουκ Σπλιτ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι για φέτος δίνει σήμερα η Χάιντουκ, που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Ξεκίνησε με ήττα στη σεζόν, καθώς στο Σούπερ Καπ ηττήθηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο πραγματοποιεί δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς έχει κάνει το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε Ριέκα (1-0) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-2).
 
Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο. Μετά το 0-0 της Τούμπας, ο “δικέφαλος” επικράτησε με 4-1 της Μπεϊτάρ στο Ισραήλ, σε ένα παιχνίδι που αγωνιζόταν από το 40’ με παίκτη λιγότερο, εκμεταλλεύτηκε ωστόσο τις ευκαιρίες του και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Έχουν παιχνίδια στα πόδια τους Χάιντουκ Σπλιτ και ΠΑΟΚ, οι Κροάτες θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν απόψε την έδρα τους, τη στιγμή που ο “δικέφαλος” αποδίδει καλύτερα με ανταγωνιστικούς αντιπάλους και μπορεί να βρει δίχτυα. Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.25.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!     
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.