Header Ads


Mητέρα του Μιχάλη: «Πήγε να βοηθήσει και τον μαχαίρωσαν» (vid)

Mητέρα του Μιχάλη: «Πήγε να βοηθήσει και τον μαχαίρωσαν» (vid)


Για πρώτη φορά η μητέρα του Μιχάλη μιλά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο γιος της..

Η μητέρα του, Μιχάλη Κατσούρη, αναφέρθηκε στον ALPHA για τις συνθήκες όπου δολοφονήθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και τα όσα έζησε πριν μερικές μέρες στην OPAP Arena.




Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δεν είχε μπλέξει πουθενά, απλά είχε αγάπη για την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ το παιδί μου πήγε να κάνει καλό, πήγε να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν. Τον δολοφόνησαν. Το παιδί μου χάθηκε αλλά βοήθησε, προστάτεψε παιδιά. Την ώρα που έτρεχαν να σωθούν, το παιδί μου βλέπει κάποιον κάτω και γυρνάει. Την ώρα που σκύβει να τον τραβήξει…εκεί τον μαχαίρωσαν».



Έπειτα η μητέρα του Μιχάλη διερωτήθηκε για τις ευθύνες των αρχών: “Που είναι η αστυνομία, που είναι το κράτος; Όλα ανεξέλεγκτα, περάσανε μέσα και ήρθαν.. Αυτοί που φταίνε να πάνε στη δικαιοσύνη… Δεν έπρεπε να πατήσουν εδώ, είναι εγκληματίες αυτοί οι άνθρωποι”.

Για το σενάριο της ΕΛΑΣ περί πιθανού τραυματισμού από κάποιον δίπλα του: «Αυτά είναι δικαιολογίες. Δεν ήταν ατύχημα…με τίποτα.. Και αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι!



Για το ότι έδωσε το “παρών” στο ματς με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ: “Ήθελα να κάτσω στη θέση του. Ήθελα να μπω μέσα… Μου έδινε δύναμη. Έλεγα: “αγόρι μου για σένα φωνάζουν, κοίτα πως σε αγαπάνε και για εσένα κάνανε όλα αυτά εδώ μέσα τα παιδιά”.

Για τη δολοφονία του Άλκη: «Τότε το έβλεπα κι έλεγα αυτή η μάνα πως θα ζήσει και τώρα το κακό χτύπησε το σπίτι μου. Το παιδί μου πίστευε βαθιά στον Θεό… Όταν είχε μάθει για τον Άλκη έκλαιγε».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.