Header Ads


H AEK βάζει τέλος στην ακατάσχετη ψευδολογία!

H AEK βάζει τέλος στην ακατάσχετη ψευδολογία!


Η νέα θέση της ΑΕΚ σε όσους επιμένουν προκλητικά να κάνουν λόγο για "ραντεβού"..

Για πολλοστή φορά δυστυχώς η ΑΕΚ αναγκάζεται να πάρει θέση και να απαντήσει σε όσους προσπαθούν να «βαφτίσουν» ραντεβού την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια Έλληνες πολίτες, από Έλληνες και Κροάτες δολοφόνους!




Αιτία να μπει ξανά η ΑΕΚ στη διαδικασία να τους απαντήσει με επιχειρήματα, είναι ένα τελευταίο μονταρισμένο βίντεο που κυκλοφορεί. Η ΠΑΕ τονίζει:

«Να κλείσουμε ένα κομμάτι δια παντός! Πέρα από τη χυδαιότητα και την ύβρη στον νεκρό, πρέπει να μιλήσουμε και για κατάφορη ψευδολογία. Χρησιμοποιούνται αποσπασματικά κάποια κομμάτια από κάμερες που δείχνουν κάποιους πιτσιρικάδες, με τις βερμούδες τους, με ακάλυπτα πρόσωπα, χωρίς να κρατούν πολεμοφόδια που όλα αυτά που συνήθως κρατούν σε ραντεβού – θανάτου μεταξύ οπαδών. Ραντεβού – θανάτου δεν έχουν δοθεί ποτέ μέσα σε πλατείες με κόσμο και παιδάκια. Αυτά τα πράγματα γίνονται στα μουλωχτά για να φεύγουν από τα μάτια της Αστυνομίας. Πρόκειται για μία ακατάσχετη χυδαιολογία! Θαμώνες των γύρω καφέ που έσπευσαν να δουν τι γίνεται και τράπηκαν σε φυγή γιατί κατάλαβαν τι έρχεται, ήταν όλοι αυτοί! Εντελώς ασύνδετοι όταν ξέσπασε το ντου! Έφυγαν άτακτα όταν είδαν έναν στρατό ναζιστών! Δεν υπάρχει κανένα ραντεβού, καμία μάχη μεταξύ δυο πλευρών. Ήταν οι επελαύνοντες φασίστες που όρμησαν στην πλατεία του Αετού και δημιούργησαν αυτό το μπάχαλο με αποκορύφωμα το τραγικό φινάλε με τον Μιχάλη που είχε την ατυχία να ήταν εκεί εκείνη την ώρα. Αυτά έχουν γίνει. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Δεν ξέρουμε ποιους θέλουν να καλύψουν και σε ποιους μπαίνουν ασπίδα τέτοιου είδους δημοσιεύματα!»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.