Header Ads


Στοίχημα: Καλοπληρωμένο combo με Άστον Βίλα στο 3.00

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο combo με Άστον Βίλα στο 3.00


Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ τραβούν τα βλέμματα την Τετάρτη (23/08) στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό για την αναμέτρηση Χιμπέρνιαν - Άστον Βίλα, την πρώτη των δύο ομάδων γι’ αυτόν τον γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, το οποίο θα βρείτε αναλυτικά παρακάτω. Στο site μας θα βρείτε και δυνατά προγνωστικά μπάσκετ.

 

Κέρδισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Χιμπέρνιαν, εντός έδρας με 2-1 κόντρα στη Ρέιθ Ρόβερς για το κύπελλο Σκωτίας. Δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, έχασε εντός από τη Σεν Μίρεν (2-3) και εκτός από τη Μάδεργουελ (2-1). Αν καταφέρει να πάρει την πρόκριση στο Κόνφερενς Λιγκ θα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Λουκέρνης για να βρεθεί ως εδώ, νίκησε 3-1 εντός, ακολούθησε το 2-2 εκτός. Μετράει εφτά συνεχόμενα Goal/Goal στην έδρα της στο πρωτάθλημα.

 

Προέρχεται από επικράτηση στο γήπεδό της με 4-0 και αντίπαλο την Έβερτον η Άστον Βίλα για την Πρέμιερ Λιγκ, μετά τη συντριβή της πρεμιέρας με 5-1 από τη Νιούκαστλ εκτός. Αυτή ήταν και η όγδοοη διαδοχική νίκη εντός έδρας. Επέστρεψε στην Ευρώπη φέτος μετά από 13 χρόνια. Αν περάσει στη φάση των ομίλων, θα είναι η μόλις δεύτερη συμμετοχή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης από το 2008. Επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal σε τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της.

 

Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων. Ωστόσο, η Άστον Βίλα αναμένεται να δείξει σοβαρότητα, ενώ η Χιμπέρνιαν έχει τη δυνατότητα με την επίθεση που διαθέτει να βρει τα δίχτυα. Θα επιλέξουμε διπλό & Goal /Goal σε απόδοση 3.00.

 

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.