Header Ads


Αδιανόητο: Έβγαλαν εισιτήρια για το Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ οι Κροάτες

Αδιανόητο: Έβγαλαν εισιτήρια για το Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ οι Κροάτες


Ούτε τιμωρία, ούτε κεκλεισμένων, ούτε αποβολή με τις ευλογίες της UEFA..

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έβγαλε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με την ΑΕΚ στο «Maksimir», με τις τιμές να κυμαίνονται από 10 ως 25 ευρώ.




Τα ματς της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθούν κανονικά, αφού η UEFA αποφάσισε να αναβάλλει το πρώτο παιχνίδι στην «OPAP Arena» και απλώς να αλλάξει την σειρά των αγώνων.

Πλέον, το πρώτο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στην έδρα της κροατικής ομάδας το «Maksimir» στις 15 Ιουλίου και ήδη ο σύλλογος έβγαλε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια. 



Η τιμή τους ξεκινά από τα 10 ευρώ και φτάνει ως τα 25, ενώ όλα δείχνουν πως θα γίνουν ανάρπαστα και το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Η τιμή του εισιτηρίου για τις εξέδρες North Up και North Down είναι 10 ευρώ, η West Up 20 ευρώ και η West Down 25 ευρώ. Για τη νότια κερκίδα δεν θα υπάρξουν εισιτήρια.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επί της ουσίας ζητάει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της Ντινάμο.



Σήμερα, ο σύλλογος από την Κροατία απάντησε με επιθετική ανακοίνωση, λέγοντας πως η Ένωση πατάει πάνω στον θάνατο του Μιχάλη για δικό της συμφέρον.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.