Header Ads


Η ΑΕΚ απαντά ξανά στη Ντινάμο και σε Κροάτες παράγοντες!

Η ΑΕΚ απαντά ξανά στη Ντινάμο και σε Κροάτες παράγοντες!


Ξεκάθαρη απάντηση κόντρα σε όσα αναπαράγονται για δημιούργια εντυπώσεων 

Διαβάστε τι τονίζει η πλευρά της Ένωσης σχετικά όσα αναπαράγουν Κροάτες παράγοντες.




Συνεχίζουν οι παράγοντες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να παίζουν παιχνίδια εντυπώσεων και να «κατηγορούν» την ΑΕΚ ότι αρνείται επαφές μαζί τους.

Από πλευρά ΑΕΚ για πολλοστή φορά η θέση της ήταν απόλυτα ξεκάθαρη και λογική: «Εμείς δεν συμμετέχουμε λόγω πένθους σε εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα δημοσιων σχέσεων. Σε οτιδήποτε αφορά θέματα ασφάλειας φυσικά και είμαστε παρόντες, όπως έγινε νωρίτερα στο Μακσιμίρ στο περιθώριο της προπόνησης της ΑΕΚ, με παρουσία και της UEFA. 



Η μία από τις προβλεπόμενες συσκέψεις ασφαλείας, η άλλη είναι αύριο το πρωί. Και σε οτιδήποτε αφορά οργανωτικά φυσικά δεν αρνούμαστε επικοινωνία. Αποχωρήσαμε από την σύσκεψη ανήμερα της δολοφονίας για προφανείς λόγους. 

Πως είναι δυνατό να βρισκόμαστε στο γήπεδο τους, να συμμετέχουμε στις συσκέψεις και να κατηγορούμαστε ότι είμαστε εξαφανισμένοι;», λένε από την ΑΕΚ και συμπληρώνουν: «Φυσικά αντίστοιχα άτοπες και αβάσιμες είναι και οι αιτιάσεις του προέδρου της Κροατικής Ομοσπονδίας» (σ.σ. απέστειλε επιστολή στον Τάκη Μπαλτάκο όπου μεταξύ διαφόρων έλεγε «Συστήστε στην ΑΕΚ να ανοίξει επικοινωνία με τις κρατικές αρχές»)!  



«Αναφέρει πράγματα που δεν συμβαίνουν», του απαντούν ξεκάθαρα απο την Ένωση.

Με απλά λόγια: η ΑΕΚ λόγω των όσων θλιβερών έγιναν και εξαιτίας του πένθους στο οποίο βρίσκεται η οικογένειάς της, από τη δολοφονία φίλου της από Κροάτες και Έλληνες δολοφόνους, δεν παίρνει μέρος σε καμία εκδήλωση που έχει να κάνει με δημόσιες σχέσεις. 

Σε θέματα ασφάλειας με την UEFA είναι κανονικά εκεί, όπως πρέπει, γιατί αυτές οι συσκέψεις έχουν ουσία. «Δημόσιες σχέσεις όχι, οργάνωση και ασφάλεια εννοείται ναι», καταλήγουν απο την ΠΑΕ. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.