Header Ads


Νέο «μπαμ» Αγγελόπουλου στην ΑΕΚ!

Νέο «μπαμ» Αγγελόπουλου στην ΑΕΚ!


Άλλη μια πολύ σημαντική μεταγραφή έκλεισε ο Μάκης Αγγελόπουλος ικανοποιώντας άλλη μια επιθυμία του Πλάθα - Απομένει ένας "Πύργος" για την θέση 5 και μετά η ΑΕΚ θα ψάξει με την άνεση της και για έβδομο ξένο ώστε να είναι ακόμη πιο πλήρης στο BCL.

Άλλη μια επιλογή του Χοάν Πλάθα έρχεται στην ΑΕΚ. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Χολ παίρνει σειρά ο Τζάστιν Τίλμαν! 




Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 τα έχει βρει σε όλα με τον Μάκη Αγγελόπουλο και απομένουν τα τυπικά για να γίνει ο πέμπτος ξένος της νέας ΑΕΚ. 


Ο Τίλμαν φέρνει σκοράρισμα αλλά και ριμπάουντ στην Βασίλισσα που κατάφερε να τον κλείσει έχοντας να αντιμετωπίσει πολύ δυνατούς ανταγωνιστές. 

 Τη σεζόν που τελείωσε, έπαιξε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με τη Χάποελ Χάιφα και έκανε τρομερή χρονιά. Εκεί μέτρησε 19.3 πόντους και 6.8 ριμπάουντ! Είχε εκπληκτικό ποσοστό 68% ευστοχίας στα δίποντα.



Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπουρσασπόρ, Γκιλμπόα, Σάσαρι, Χάποελ Τελ Αβίβ, στο πρωτάθλημα της Κίνας, αλλά και στο NCAA με τη φανέλα των VCU Rams. Δήλωσε συμμετοχή στο draft του 2018 χωρίς να επιλεγεί. 

Ο Τίλμαν έχει υψος 2,03 και παίζει στις θέσεις 4 και 5. Μετά την απόκτηση και του Τίλμαν η ΑΕΚ κυνηγάει για την θέση του έκτου ξένου ένα καθαρό πεντάρι - θηρίο για να κλείσει τους ξένους της. Θα απομένει όταν καταφέρει να κλείσει και τον Πύργο της για την θέση 5 άλλη μια θέση για έναν έβδομο ξένο που θα μπορεί όμως να αγωνίζεται μόνο στην Ευρώπη αφού στο Ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίζονται μόνο 6. Πιθανότατα θα αποκτηθεί ένας κόμπο Γκαρντ ακόμη. 



Η υπόθεση αυτή θα πάει για ευνόητους λόγους πιο πίσω χρονικά και υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι που εξετάζονται και θα εξεταστούν. Αυτό που σίγουρα δεν ισχύει πάντως είναι ότι η ΑΕΚ δίνει μάχη με τον... Αρη για παίκτη. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.